Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Am revenit

Am revenit

blog1După o pauză destul de lungă m-am gândit că ar fi cazul să revin la normal în ceea ce privește blogul și să mai scriu și eu ceva. Gata cu leneveala! Nu prea sunt la curent cu noutățile din blogosferă, nu mai știu care este atmosfera și nici care sunt subiectele fierbinți. Despre ce să scriu? Ce am mai făcut? Nimic interesant. Am văzut multe filme online până m-am intoxicat (un fel de a spune) și cred că ar cam fi cazul să fac o pauză, dar numai până apar altele noi. Altceva? Am o tabletă nouă Allview AX4 Nano și un smartphone nou Sony Xperia E. Pot spune că iepurașul a fost darnic, dar și ironic…

Telefonul l-am primit azi prin curier de la Vodafone și sunt foarte incântată de el. Am reînoit abonamentul pe doi ani, dar merită, zic eu. În ultimul timp vechiul Samsung Young începuse să cam facă figuri, așa că Sony și-a făcut apariția exact la momentul oportun. Tableta am primit-o de la Allview pentru că am scris mai multe articole pe blogul meu despre campanii și lansări de produse Allview.

Acum mă gândesc cum aș putea să schimb și laptopul Compaq pe care îl am din 2009 și care nu cred că o mai duce prea mult timp. Ecranul are o pată neagră care crește pe zi ce trece, literele de pe tastatură s-au cam ștears și, ceea ce este mai rău, când îl pornesc macină ca o râșniță. Și mă enervează!!! În rest nu am ce să îi reproșez și nici nu mă aștept ca el să mai reziste mult timp. Deci trebuie altul!

tablet1

Facebook Comments

About Mihaela

2 comments

  1. Sa zicem welcom`back?!:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.