Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Să dăm startul cumpărăturilor de Paște

Să dăm startul cumpărăturilor de Paște

shoppingCe motive avem ca să ne schimbăm garderoba? Multe! Cred că dacă m-aș apuca să fac o listă cu toate ar fi una foarte lungă. Problema este că dacă noi, femeile, vrem să ne cumpărăm ceva, o bluză sau un pantof, nu contează motivul. Și dacă ni se cere de căte cineva unul plauzibil, inventăm pe loc, asta nu este o broblemă. Acum să vă spun și un motiv serios? Stați puțin să mă gândesc. Nu intrați în panică, nu am de gând să înventez unul acum. Un motiv ar fi venirea primăverii și peste puțin timp vom sărbători și Paștele, așa că neapărat trebuie să facem câteva cumpărături, nu? Motivul acesta este bun?

Nu l-am inventat eu acum, asta se știe. Și este unul cât se poate de serios, pentru că așa se obișnuiește ca de Paște toată lumea să se primenească și să poarte haine noi. Și dacă tot am găsit un motiv serios de a face cumpărături acum este momentul propice ca să fac un tur de recunoaștere prin magazinele online pentru a lua pulsul pieții. Sunt curioasă să văd ce lucrușare noi au mai apărut de când nu am mai scotocit prin magazinele virtuale și în primul rând să caut preturi pantofi eleganti. Trebuie să îmi cumpăr pantofi? Da! Trebuie neapărat să fie eleganți? Logic! Nici nu mă gândesc să nu fie așa.

pantofi eleganti

Bine, trebuie să recunosc că nu este deloc comod ca toată ziua să porți pantofi de genul celor din imaginea de mai sus. Mă refer la pantofi cu tocuri mari. Sunt eleganti, nimic de zis, dar piciorul trebuie să se relaxeze. Deci ar fi cazul să îmi caut și incaltaminte sport, nu? Vreau ceva comod dar și elegant, ceva care să aibă un design deosebit dar care să nu fie strident sau de prost gust.

pantofi sport

Adevărul este că sunt multe magazine online și am nevoie de timp și răbdare ca să găsesc ceea ce îmi doresc și, în plus, să îmi convină prețul și calitatea produselor. Cred că nu sunt singura care ține seama de aceste criterii când este vorba de cumpărături.

Dacă te gândești că a venit timpul să începi cumpărăturile de Paște vezi pagina aceasta și nu uita nici de cei dragi!

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.