Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blog / Galerie foto pe blog cu ajutorul codului embed

Galerie foto pe blog cu ajutorul codului embed

galerieAcest articol l-am scris ca urmare a mai multor teste făcute de mine în seara aceasta pentru a găsi cea mai bună variantă pentru inserarea galeriilor de imagini în cadrul unui articol de pe un blog wordpress self hosting. Cei care sunt familiarizați cu platforma wordpress știu că pot face asta încărcând imaginile pe server cu ajutorul butonului Add media al câmpului Edit Post. Este metoda cea mai des folosită deoarece este cea mai ușor de utilizat. Din păcate  nu prea este recomandată deoarece dacă nu se folosesc plugin-uri speciale și nu se redimensionează imaginile, în scurt timp spațiul de pe server.

Photobucket – Album

Album: Library -> Create New Album (ex. Cetatea Devei) -> Click to upload -> Links to share this album ->HTML  embed

 

Photobucket – Story
Library -> Your Stories -> Create a story (ex. Cetatea Devei) -> Upload -> Gey Link -> HTML

Gmxul's Story

Imgur – Album
Albums -> New Album ->Create an album  (ex.Cetatea Devei) -> Embed this album

Am testat mai multe variante. Din cele trei de mai sus primele două sunt acceptabile și a treia (Imgur) este cea mai bună pe care am găsit-o până acum. Sunt sigură că există mai multe optiuni și variante pentru inserarea imaginilor stocate pe internet, dar deocamdată numai atât am găsit.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.