Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Ce contează cu adevărat?

Ce contează cu adevărat?

corturiNu mă dau în vânt să particip la nunți, botezuri sau alte evenimente asemănătoare, dar uneori trebuie să iau parte și la așa ceva, din obligație de cele mai multe ori. Indiferent dacă îmi place sau nu, trebuie să fac prezența. Recunosc că nu am participat la foarte multe evenimente de acest fel, dar dacă stau să mă gândesc bine numărul lor este destul de mare din punctul meu de vedere. Că dacă ar fi după mine…. Adevărul este că nu mă pricep cum se organizează o nuntă, care sunt obiceiurile în anumite zone, ce se poartă, care sunt cele mai bune locații, cât este darul și alte chestii de genul acesta.

Majoritatea nunților la care am părticipat au avut un farmec aparte și asta s-a datorat în mare parte personajelor principale, adică a mirelui și miresei .În rest, ce să zic, nu m-a deranjat și nici nu m-a încântat prea mult faptul că petrecerile au avut loc în restaurante de lux, la căminul cultural din sat sau în corturi de gradina montate în curtea din spatele casei. Mesele frumos aranjate, muzica bună, meniul și oamenii fericiți din jurul meu au avut întotdeauna un rol important. Da, contează și locația, dar nu prea mult. Poate că mă înșel eu, cine știe, dar asta este părerea mea și nu mi-o voi schimba prea curând.

marquees2

Eu cred că deși nunta este un eveniment important totuși nu este necesar să se exagereze în ceea ce privește locația și aici mă refer la restaurante super luxoase sau altceva de genul acesta deoarece aceste amănunte nu contează prea mult și nici nu este concurs. Am auzit de multe ori discuții cum că petrecerea noastră trebuie să aibă loc în restaurantul cutare, care este mult mai bun și mult mai luxos decât restaurantul cutare unde au ținut petrecerea X-uleștii. Și neapărat trebuie ca la nunta noastră să cânte formația Y care are un onorariu mai mare decât formația Z care a cântat la nunta celorlalți. Cu cât mai mare cheltuiala, cu atât mai bine. Cu cât mai luxoasă locația..și mai bine. Cu câ mai mare numărul de invitați, este foarte bine. Nu cntează detaliile! Trebuie să fim mai buni decât X-uleștii, nu?? Ahh, am uitat un amânunt important: nașii.

Contează foarte mult la imaginea viitoarei familii ca nașii să fie personalități publice, vedete de televiziune, cântăreți cunoscuți sau politicieni influenți? Bănuiesc că da. Una este să răspunzi mândru nevoie mare că ai avut nași la nuntă familia X care este formată din el, un membru cunoscut al partidului cutare cu a lui superbă soție decât să spui cu voce pierită că este familia Y, formată di el care este cumnatul unchiului din partea mamei și din ea soția casnică, de care nu a auzit o țară întreagă, nu?

Poate că exagerez, recunosc asta, dar așa cum spuneam, este doar părerea mea, atât și nimic mai mult.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.