Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blog / Am nevoie de o schimbare….sau mai multe

Am nevoie de o schimbare….sau mai multe

rgbAm nevoie de o schimbare, Sau mai multe, nu contează. Ieri am făcut prima schimbare, adică m-am tuns. Nu scurt de tot, dar se cunoaște diferența. Acum mă gândesc dacă ar fi cazul să schimb și culoarea părului deoarece m-am cam săturat de blond. Vreau altă culoare dar încă nu m-am hotărât. Și ar mai fi multe de schimbat în ceea ce privește înfățișarea mea, dar la unele aspecte trebuie să depun mult efort pentgru a se vedea diferența și la capitolul acesta nu stau prea bine. Eu vreau să văd rezultatele imediat așa ca în cazul coafurii. Cu foarfeca foarfeca țac-pac și gata, altă Mihaela….:)

Și dacă tot a venit primăvara și am început să fac unele schimbări în ceea ce privește persoana mea, m-am gândit că nu ar fi rău să schimb ceva și în ceea ce privește blogul. M-am cam săturat de albastru, cercuri, pătrățele și alte zorzoane. Vreau să găsesc o temă free pentru wordpress care să aibă altă cromatică, să fie modernă, plină de viață și tot ceea ce mai trebuie, adică să se încarce repede, să fie responsive și navigarea pe blog să fie cât mai ușoară. Da, știu că vreau multe, dar de vină este primăvara, astenia și cine știe, poate și depresia. Sper cî dacă voi fi mulțumită de schimbările pe care am de gând să le fac îmi va reveni și pofta de viață și implicit de scris.

Facebook Comments

About Mihaela

3 comments

  1. SCHIMBARE SA FIE! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.