Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / O lună cu țigara electronică

O lună cu țigara electronică

vapeÎn urmă cu o lună de zile m-am hotărât să îmi cumpăr o țigară electronică, să renunț la fumatul clasic și să vapez, adică să trag vapori din țigara electronică. Până azi nici nu am auzit de cuvântul acesta și nici nu știam că a pufăi dintr-o electronică de fapt înseamnă să vapezi, nu să fumezi. Așa o fi, dar eu nu sunt obișnuită să spun că vapez în loc de fumez, deci o să folosesc tot verbul a fuma. Îmi place țigara mea electronică dar nu pot să spun că m-am lăsat de fumat și că nu mai pufăi din când în când una obișnuită, dar sper că nu va trece mult timp și voi scăpa de obiceiul acesta. Sper….

Lichidul din sticluța pe care am cumpărat-o din același magazin de tigari electronice s-a epuizat într-o lună de zile și azi trebuie să refac stocul. Fiind la început și fără experiență în ale vapatului chiar nu am știut ce fel de lichid să cumpăr și am ales la întâmplare, dar acum este altceva și vreau lichid cu aromă de LM sau Mallboro ca să îmi aducă aminte de țigările normale. Și mai vreau ca lichidul să fie original, nu made în China, iar prețul să fie cât mai mic pentru o sticluță cu lichid care are nicotină 18 mg/ml sau mai puțin.

lichid

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

  1. Adevarul este ca avand in vedere ca nu sunt fumator tot ar prinde bine sa cumpar cateva tigari prietenilor pentru a fi o atmosfera mai placuta pentru mine, dar na unii chiar nu se pot lipsi de cele clasice…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.