Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Articole recomandate

Articole recomandate

articole_recomandateCe pot să spun decât că îmi pare rău că în ultimul timp nu prea mi-am făcut simțită prezența pe alte bloguri prin comentarii, dar am citit destul de multe articole interesante care mi-au plăcut și care merită să le recomand aici. Bineînțeles că în plimbările mele zilnice prin blogosfera românească am avut ocazia să citesc și aberații sau articole copy-paste dar, din fericire pentru mine, am uitat numele blogurilor unde au fost publicate. Poate că este mai bine așa deoarece chiar nu aveam intenția să menționez sursele la rubrica articolelor recomandate. Iată câteva care merită cu adevărat să fie citite:

Adrian Manea – Ceapa

Şi pentru că părinţii noştri erau mult în spatele nostru, babele nu ştiau cine suntem. “Ai, maică, ai cui sunteţi?” ne întrebau ele. “Ai lui Meşteru’!” răspundeam noi mândri. Aşa îl ştia lumea în sat pe bunicul, Meşteru’. Şi noi eram ai lui Meşteru’.

Petronela Rotar – 8 Martie mă sperie

Femeia din mine e o femeie asumată, pe care o celebrez ori de cîte ori am ocazia. Nu aştept 8 Martie ca să ies în oraş, cu fetele şi nici nu mă interesează fir un spectacol de striptease, atunci sau altădată. Nici nu trebuie să se facă 8 Martie ca să primesc flori.

Flavius Obeada – Ca aerul, ca apa 

Te-ai obişnuit, desigur, cu prezenţa ei încă din vremuri amniotice. Şi o ştii acolo şi asta-ţi vine ca o pătură care-şi face treaba fără să-ţi pună şi conştiinţa la lucru. Ba mai mult, nici cuvintele nu-şi mai cer rostul.

Facebook Comments

About Mihaela

4 comments

  1. Multumesc, Mihaela!

    Toate cele bune! 🙂

  2. Îţi mulţumesc frumos, Mihaela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.