Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / În lumea celor mici

În lumea celor mici

playTrăim în epoca online, asta e clar. Sau nu? Depinde de cine întreabă și cine răspunde. Internetul este omniprezent în viața noastră și pot spune că acesta ne oferă aproape tot ceea ce avem nevoie: Ne distrăm, socializăm, ascultăm muzică, urmărim filme, ne certăm, ne împăcăm și..mergem la cumpărături. Ador toate acestea și cred că mulți oameni sunt de aceeași părere cu mine. Cel mai mult îmi plac magazinele online. De ce? Răspunsul este simplu: Deoarece pot cumpăra la orice oră din zi și din noapte tot ceea ce doresc, fără să fiu nevoită să depun eforturi prea mari, adică să colind magazinele din oraș.

În plus și prețurile produselor oferite de către magazinele online sunt mult mai mici comparativ cu cele practicate de către magazinele tradiționale. mai are rost să zic ceva de oferte, promoții sau reduceri de prețuri? Eu zic că nu! Există magazine online specializate pe un singur gen de produse (de ex. bijuterii) iar altele care comercializează o gamă largă de produse destinată mai multor categorii de consumatori. Ar mai fi multe de spus, dar trebuie să recunosc că nu mă prea pricep să analizez activitatea, structura sau modul de organizare și promovare a unui magazin online, așa că mai bine mă abțin. Așa cum spuneam, ador magazinele online, mai ales din cauza comodității mele. Adică a lenii care mă chinuie când mi-e lumea mai dragă sau mai bine zis taman atunci când am ceva important de făcut, adică cumpărături. Nu sunt adepta terapiei prin shopping și chiar nu îmi face nici cea mai mică plăcere să colind prin magazine și de aceea prefer magazinele online.

Nu cu mult timp în urmă am fost nevoită să cumpăr ceva, un cadou, pentru un copil de un anișor. Sincer, nu aveam nici cea mai vagă idee cam ce ar fi binevenit, ce jucărie, sau ce hăinuță ar trebui să cumpăr deoarece, da, ați ghicit, au trecut foarte mulți ani de când al meu băiat era de o șchioapă și trebuia să îi cumpăr cele necesare. Atunci da, eram expertă, dar acum nu mai știu cum stă treaba în lumea celor mici. Unde să găsesc eu incaltaminte copii, hăinuțe sau jucării? În magazinele online, asta este clar. Și totul numai la un clik distanță. Vad imaginile produselor și descrierea lor, prețurile și modalitatea de achiziționare și transport și multe altele fără să imi mișc fizicul prin magazine, deși uneori ar fi indicat, dar asta este altă poveste.

incaltaminte copii

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.