Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Gânduri neșlefuite

Gânduri neșlefuite

ganduriFiecare dimineață este altfel, dar totuși la fel. Rutina zilnică își spune cuvântul de fiecare dată și chiar îmi place.  Nu vreau să schimb nimic din toate astea. Mă trezesc la ora patru dimineața pentru că așa m-am obișnuit și rar mi se întâmplă să ca ora să fie una mai târzie. Cafeaua, țigara, liniștea care mă înconjoară la început de zi sunt de neînlocuit. În fiecare dimineață îmi fac cafeaua, pornesc laptopul și navighez pe internet. Și mă gândesc. Nu mă întrebați la ce anume. Gândurile sunt ale mele și mă bucur că oamenii nu au (încă) capacitatea de a citi gândurile altora. E mai bine așa, nu?

Cel puțin așa cred eu. Cu toate acestea se mai întâmplă să fiu provocată să spun cu adevărat ce gândesc despre cineva sau ceva anume și, cu toate că știu că nu e bine, fac asta. Apoi regret. Dar știți cum se spune: regretele sunt tardive. Gândurile mele s-au transformat în cuvinte care și-au luat zborul spre urechile altora și, cu toate că vreau chiar nu le mai pot aduce înapoi ca să le încătușez în mintea mea pentru a rămâne acolo, neștiute și neauzite de nimeni. De cele mai multe ori mă spupăr că majoritatea cuvintelor se transformă, fiind răstălmăcite de cei din jurul meu și asta probabil asta se întâmplă numai din cauza mea deoarece nu le-am șflefuit și le-am lăsat să își ia zborul așa, fără pic de poleială și străluicire falsă. E dimineață, e liniște și pace. Mă simt bine, doar eu și gândurile mele. Restul e tăcere.

tacere

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.