Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Mihaela / Oboseala de vineri seara

Oboseala de vineri seara

obosealaAzi am avut o zi infernală. Și acum mai aud în minte soneria telefonului și corul de voci din jurul meu. Sfârșit de săptămănă, oboseala acumulată și nervii întinși la maxim mi-au dat o stare de agitație din care nici acum nu mi-am revenit. În plus, de vreo două săptămâni am renunțat la clasicele țigări și pufăi din electronică. Chestia asta m-a dat puțin peste cap și adevărul este că mă abțin cu greu să nu revin la vechiul obicei. Efectul nu este același, dar la cate țigări fumam pe zi pot spune că până acum mi-am scos investiția.Țigara electronică nu are efectul calmant pe care o are țigara clasică.

Nervii mei sunt întinși la maxim și din cauza aceasta. Pe de altă parte, dacă stau să judec situația la rece, cred că nimeni și nimic nu este de vină pentru starea de agitație și oboseală pe care o am cu excepția mea. Ce pot să spun mai mult este că sper din tot sufletul că în aceste două zile libere să reușesc să mă odihnesc și să mă relaxez. Poate reușesc și să scriu ceva interesant pe blog, cine știe. Azi am avut un mic răzbloi cu Banc Post dar voi povesti mâine ce s-a întâmplat și ce m-a facut să mă supăr rău de tot.

relaxare-in-natura

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.