Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Campanii / Aplicația FunABC

Aplicația FunABC

funABCFunABC este prima aplicație românească pentru Android destinață copiilor cu vârsta între 2 și 6 ani, creată speial pentru a ajuta copii să învețe alfabetul limbii române cât mai repede și mai ușor. Aplicația a fost dezvoltată de către un grup de programatori români (Ejuk) și se poate descărca gratuit de pe Google Play. Este foarte ușor de utilizat datorită interfaței foarte simple și intuitive iar imaginile sunt viu colorate și amuzante. La pornirea aplicației pe ecran se afișează o imagine colorată și când apasă pe literă copilul aude cum sună aceasta. Odată atins animăluțul, se pot afla ce sunete emite acesta.

Interfața este simplă și ușor de folosit de către copii. Odată lansată aplicația, pe ecran va apărea prima literă a alfabetului românesc A, cuvântul arici și imaginea animăluțului care dacă este atinsă va emite un sunet caracteristic. Toate sunetele emise de animalele din aplicație sunt reale iar vocea amuzantă transformă procesul de învățare într-un joc captivant. Navigarea este simplă (înainte și înapoi) și se face cu ajutorul unor săgeți care se află pe părțile laterale ale aplicațieiÎn joc sunt folosite înregistrări reale ale animalelor. Acest joc va ajuta copii să se familiarizeze cu lumea animalelor și să învețe literele.. Creaturile mici și amuzante, locuitorii abecedarului, vor învăța copii alfabetul românesc.

foca

Facebook Comments

About Mihaela

2 comments

  1. o aplicatie foarte utila copiilor nostri. De ar fi cat mai multe asemenea aplicatii si pe linga toate – gratis

  2. Pare foarte utila si educativa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.