Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Mihaela / Cine are o sosie?

Cine are o sosie?

sosiaDin când în când mai apare câte o ştire de senzaţie în presă despre personalităţi care au o sosie sau chiar mai multe. Cele mai mediatizate sunt cele ale cântăreţilor sau actorilor celebrii care şi-au făcut din asta o afacere şi se descurcă binişor, ţinând cont că sunt doar o copie a originalului. Nu voi da exemple de sosii ale personalităţilor din lumea întreagă sau de la noi, pentru că internetul este plin de articole de genul acesta, trebuie doar să le căutaţi. Eu sunt curioasă câţi dintre voi (oameni obişnuiţi) aţi aflat că aveţi o dublură şi cum v-a afectat viaţa şi în ce mod.

Eu am aflat că am o sosie când aveam 16 sau 17 ani de la profesoara mea de limba franceză şi chiar era să fiu pedepsită pentru chiul, noroc că şi-a dat seama la timp că nu eram eu cea care se plimba agale prin oraş pe la ora 10 dimineaţa, în loc să fiu unde îmi era locul, la ore. A doua persoană care mi-a spus că este o fată care seamană perfect cu mine a fost prietenul meu din acea vreme. Mi-a întâlnit sosia în tren, când mergea în alt oraş. La început a fost mirat că eram în acelaşi compartiment cu el şi apoi au început reproşurile din partea lui că nu i-am zis ce am de gând, etc. Cine ştie ce o fi crezut, că îl urmăresc sau că am treburi importante în alt oraş şi el nu e la curent. Dar privirea speriată a fetei, mirarea şi confuzia ce i se citea pe chip în acele momente l-au făcut să îşi dea seama că ceva nu este în regulă şi şi-a cerut scuze. Acestea au fost singurele întâmplări cu sosia mea. Acum mă întreb oare cum aş fi reacţionat dacă aş fi dat nas în nas cu ea?

SOSÍE, sosii, s.f. Persoană care seamănă perfect cu alta, încât nu pot fi deosebite fizic. – Din fr. sosie.
dexonline.ro

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.