Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Divertisment / Filme / Filme online vs. cinematograf

Filme online vs. cinematograf

filmeÎn ultimul timp nu prea am avut chef să scriu pe blog. Nu zic că nu am avut timp, că am fost foarte ocupată, obosită sau stresată, ci doar că nu am avut chef și, recunosc, nici inspirație. Subiecte au fost slavă domnului, dar am preferat să citesc ce au scris alții. În schimb m-am uitat la foar multe filme online gen fantezie, sf, comedie. Urmăresc serialele Almost human, The tomorrow people, Revenge, Atlantis, Intelligence și aștept cu nerăbdare fiecare episod nou. Cu toate că nu face parte din categoria mea preferată (science-fiction) serialul Revenge m-a captivat pur si simplu, merită văzut

Îmi place să vizionez filme și la televizor, dar majoritatea le-am văzut și rar se întâmplă să găsesc ceva nou, totul este în reluare. Nu am mai mers la cinematograf de foarte mult timp, nici nu mai țin minte când am fost ultima oară și chiar nu regret. Adevărul este că nici nu mai știu dacă cinematograful Patria din Deva mai există, sau mai bine spus dacă mai difuzează filme. De curiozitate am căutat pe internet și am găsit că în perioada 17 ian – 22 ian rulează filmul Gravity: Misiune în spaţiu. Frumos, nimic de zis. Aș fi mers și eu să îl văd, dar l-am văzut imediat ce a apărut pe internet, așa că…. Din păcate chiar nu am răbdare să aștept ca un film nou să ruleze la cinema ca să merg să îl văd când când îl pot savura imediat.

Bun, acum cică nu este frumos să zic că prefer să caut filmele pe internet și să le vizionez gratis în loc să merg și eu ca omul normal să cumpăr bilet și să văd filmul la cinematograf, dar asta este realitatea. Spre deosebire de alții, nu sunt genul de om care mă bat cu pumnul în piept că prefer să merg la cinema și sunt împotriva vizionării online a filmelor iar în realitate râd în barbă și scotocesc internetul după filme. Până când nu va dispărea și ultimul site cu filme online nu voi renunța la confortul internetului și al casei mele și voi viziona toate filmele care sunt pe placul meu. Dar până atunci mai este mult și bine!

Facebook Comments

About Mihaela

2 comments

  1. mai nou noi vizionam doar nikelodion si Disney ChanelDeci bravo tie ca poti filme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.