Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Cuvinte ascunse

Cuvinte ascunse

travelfanÎmi este destul de greu să găsesc cuvintele potrivite pentru a scrie acest articol după o pauză destul de lungă. Din păcate pe blog am publicat doar câteva articole în ultima perioadă de timp deși teoretic am avut destul de mult timp liber iar acum îmi este destul de greu să scriu. Pur si simplu nu mai găsesc cuvintele potrivite, s-au ascuns toate într-un colțișor al minții și refuză să își facă simțită prezența așa cum trebuie. Și acum chiar am nevoie de ele pentru a scrie un articol frumos și interesant despre vacante ieftine. Dar cum să fac asta dacă ele (cuvintele) s-au aliat împotriva mea?

Le aud în mintea mea cum chicotesc dar nu înțeleg despre ce discută. Probabil se întreabă de ce insist să scriu un asemenea articol în prima zi din anul 2014 în loc să stau liniștită și să mă odihnesc. Răspunsul este simplu. Pentru că m-am plictisit și am nevoie de activitate. Pentru că vacanța de iarnă este pe sfârșite și trebuie să mă gândesc la următoarea. Pentru că trebuie să rezist tentației de a șterge toate articolele de pe acest blog care m-a dezamăgit (din nou). Pentru că… lista e lungă și dacă continui tot așa voi avea un articol plin de fraze care încep cu „pentru că” și chiar nu intenționez să fac așa ceva.

Ca să vezi, cuvintele au început să își facă apariția și să formeze propoziții. Oare ce le-a determinat să își părăsească ascunzătoarea? Cred că știu: le este frică că le voi șterge pe toate și că vor rămâne captive în mintea mea. Nimeni altcineva în afară de mine nu se va mai bucura de ele și niciodată nu vor mai vedea lumina zilei, adică a mediului online. Sau poate că motivul este altul, cine mai știe. În orice caz aspectul acesta mă interesează prea puțin. Eu vreau dor să profit de ocazie și să le folosesc acum și, mai mult, să nu le mai dau ocazia de a se ascunde din nou din cauza inactivității mele.

 photo scandinavia_zpsf8cdc478.jpg

Și acum cred că ar fi cazul să revin la subiectul acestui articol. Deci vacanța de iarnă este pe sfârșite și peste câteva zile urmează să revenim la rutina zilnică. ce am spus acum este valabil doar pentru unii dintre noi, deci nu generalizez. Oare este prea devreme să ne gândim unde ne vom petrece pe următoarea? Eu zic că nu! Mie mi-ar plăcea ca pe timpul verii să îmi pot petrece concediul în Scandinavia, de exemplu, ca să scap de canicula insuportabilă de acasă, asta în primul rând. Știu că unora le place să se prăjească la soare și din cauza aceasta preferă alte destinații exotice pentru a petrece concediul din timpul verii și din această cauză le recomand să caute locații pe gustul lor unde să se simtă bine și să se bucure de tot ceea ce li se oferă. O săptămână sau două de relaxare și odihnă, departe de rutina, oboseala și stresul zilnic, contează foarte mult și sunt binevenite măcar odată pe an.

 photo CharterAntalya_zps7f3361f2.jpg

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.