Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Mihaela / A venit primăvara

A venit primăvara

soareAzi am ieșit puțin la plimbare prin oraș, nu am mai rezistat să stau în casă, mai ales într-o zi superbă ca asta. Afara este cald, soare, orașul este plin de oameni care se plimbă sau colindă prin magazine fără graba sau stresul dinainte de Crăciun. Într-un cuvânt, a fost frumos. Mi-ar fi plăcut ca orașul să fie acoperit de zăpadă, mai ales acum, dar este bine și așa. Plimbarea mi-a prins bine și m-a înviorat puțin. Mi-am cumpărat struguri și mandarine din piață pentru că simțeam nevoia de așa ceva după atâtea sarmale, răcituri și alte asemenea feluri de mâncare care ,,dăunează grav siluetei”.

Nici nu mai vreau sa aud de așa ceva, cel puțin pentru o perioadă de timp. Și cum moșul ăla zgârcit a uitat de mine și anul acesta m-am gândit că ar fi cazul să îmi fac un cadou frumos, așa că mi-am cumpărat niște botine simpatice și comode, exact pe gustul meu. Cum spuneam, plimbarea de azi a fost frumoasă și mi-a mai alungat plictiseala și oboseala. Sper ca mâine să repet experiența, asta dacă nu găsesc altceva mai interesant de făcut.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.