Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Cadouri de la Fungift.ro

Cadouri de la Fungift.ro

FUNGIFTÎn urmă cu două zile am primit coletul cu ce am comandat de la FunGift.ro. M-am hotărât destul de greu ce să comand, dar până la urmă m-am decis că suportul pentru pix cu calendar este tocmai bun de facut cadou colegilor de birou deoarece este util. Am comandat 4 bucați, deși inițiam am vrut ca pentru fiecare să iau ceva diferit, dar m-am răzgândit. Cred că erau mai utile niște bile antistres, dar nu cred că erau binevenite. Poate era mai bine așa, cine știe. La anul o să procedez altfel, dar mai este până atunci.

Băiatul meu a vrut să profite de ocazie și să îi facă cadou prietenei lui ceva frumos, așa că am mai adăugat la comandă o brățară din piele de care este prinsă o floare, înconjurată de două funii subțiri, decorate cu mărgeluțe colorate din lemn și sticlă și o frunzuliță din bronz. Brătața este simpatică și sper ca prietenei băiatului meu să îi facă plăcere să o poarte. Și a mai comandat ceva

Dacă doriți să faceți cadouri interesante, haioase dar și utile celor dragi, aruncați o privire și pe fungift.ro.

banner_xmas2 copie

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.