Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Justiția nu este oarbă

Justiția nu este oarbă

procesMi-a plăcut să cred că totți oamenii sunt egali și m-am înșelat. Mi-a plăcut să cred că legea e una pentru toată lumea și iar m-am înșelat. Am fost sigură că dreptatea este de partea mea dar am primit o palmă zdravănă de la cine mă așteptam mai puțin și m-am trezit la realitate. De multe ori nu am reacționat crezând că timpul le va rezolva pe toate și am greșit. Nu trebuia să aștept, ci să lupt și să demonstrez că dreptatea este de partea mea. M-am luat după alții și mi-am zis că nu trebuie să demonstrez nimic nimănui și am dat greș. Nu a contat că nu am greșit și nici că dreptatea era de partea.

În urmă cu trei zile am aflat că am câștigat procesul cu USH și Ministerul Educației. Urmează recursul. Cu toate că sper că voi scăpa de etapa asta și chinul va lua sfârșit nu cred că se va întâmpla asta. Ce a fost greu a trecut și sper că totul se va termina cu bine pentru mine și că voi primi diploma pe care o aștept de câțiva ani de zile. Dar, așa cum spuneam la început, a trebuit să lupt și să demonstrez în instanță că am dreptate și că merit să primesc ceea ce mi se cuvine cu toate că nu trebuia să fie așa.

Singură nu aș fi reușit și sunt conștientă de asta. Vreau să le mulțumesc celor care au fost alături de mine, nu mi-au întors spatele și m-au ajutat atunci când am avut nevoie.

Facebook Comments

About Mihaela

2 comments

  1. Bafta!

    P.S.: Oarba, nu! Uneori are mainile ocupate. (vezi mediul politic)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.