Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Jadoris Photography

Jadoris Photography

JadorisToată lumea știe și poate să facă fotografii dacă are un aparat în mână, nu? La urma urmei nu este chiar așa de greu: pui aparatul la ochi, apeși pe buton și…fotografia este gata. Nu este nevoie să ai multe cunoștințe în acest domeniu și nici nu trebuie să fii profesionist și de cele mai multe ori nu afectează pe nimeni că unele fotografii sunt neclare, altele au umbre și că lumina a fost prea puternică sau prea slabă. Pe de altă parte, când vine vorba de evenimente importante din viață ca logodna, nunta sau botezul, chiar ne dorim să avem în album fotografii perfecte, realizate profesioniști.

Pentru orice moment important al vieții pe care dorești să îl imortalizezi, cum ar fi petrecerea de nuntă de exemplu, este recomandat să apelezi la serviciile unui fotograf nunta profesionist care are experiență și care știe să aleagă momentele cele mai importante care trebuie imortalizate, dar și decorurile cele mai frumoase și mai pline de mister și romantism. Fotografiile sunt foate importante și trebuie să fie foarte bine realizate deoarece, peste ani, fiecare va aminti un anumit episod din noaptea nunții, contribuind asfel la retrăirea mult mai intensă a momentelor unice care nu trebuie date uitării
 photo RalucaampAdindashFotografieNuntaSibiundashJadorisPhotography_zps3b41ae7b.png

Adina și Andrei sunt un cuplu tânăr care formează o echipă imbatabilă. Îndrăgostiți de fotografie și de frumos, celor doi le place foarte mult să spună povești de viață folosindu-se de imagini, nu de cuvinte. Întotdeauna urmăresc spontenaitatea, momente unice dar și imprevizibilul. Cei doi adoră să spună povestea fiecăruia ca și cum ar fi a lor și de aceea pun mult suflet și pasiune în tot ceea ce fac. Personajele principale ale poveștilor țesute de ei sunt oamenii fericiți care trăiesc intens fiecare moment și care, peste ani și ani, vor putea retrăi emoțiile și fericirea privind fotografiile din album.

 photo JadorisPhotography_zpscb0784b4.png

Cei doi tineri pasionați de fotografie sunt din Sibiu dar se pot deplasa oriunde în țară și în străinatate dacă sunt solicitați. Nu uitați că Adina și Andrei sunt pasionați de fotografie și sunt cu adevărat îndrăgostiți de munca lor. Fotografiile lor sunt diferite de ale celorlalți, au ceva anume, au un aer proaspăt și sunt pline de viață. Dacă aveți nevoie de un fotograf profesionist pentru nunta voastră, pentru botezul celui mic, pentru ședințe de familie, reuniuni, portofolii sau orice fel de eveniment important, nu ezitați și apelați la serviciile celor doi tineri și nu veți regreta pentru că sunt cei mai buni.

 

 

Când cuvintele devin neclare, ar trebui să mă concentrez pe fotografie. Când imaginile sunt neadecvate, ar trebui să mă mulțumesc cu liniștea. (Ansel Adams)

Fotografia excepțională ține de adâncimea sentimentului, nu de cea a câmpului focalizat. (Peter Adams)

Când fotografiezi oamenii color, le suprinzi hainele. Când îi fotografiezi în alb-negru, le suprinzi sufletele. (Ted Grant)

Cele mai bune fotografii pe care le avem se gasesc în mințile noastre. Sunt acolo, undeva, pur și simplu si reprezintă arhiva noastră personală. Nimeni nu o poate atinge, nimeni nu o poate vedea. (Massimo Conti)

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.