Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Cumperi două anvelope și ai transportul gratuit

Cumperi două anvelope și ai transportul gratuit

 photo miniprix_zps77a21b58.pngCred că puțini oameni (mă refer la utilizatorii de internet) nu au auzit până acum de miniPrix, un magazin online în care se găsesc foarte multe produse de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii și adulți, dar și accesorii, toate la prețuri foarte bune. Și eu am comandat de câteva ori de la acest magazin și pot spune că am fost mulțumită de calitatea produselo livrate dar și de timpul de livrate foarte mic. La drept vorbind, când aud, sau mai bine zis, când văd pe internet cuvântul miniPrix, automat mă gândesc la îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, nu la alt gen de produse.

Până acum nu am fost curioasă să accesez și secțiunea produse partener de pe acest site pentru că întotdeauna căutările mele au fost legate de îmbrăcăminte și încălțăminte în special pentru băiatul meu, dar azi chiar am fost curioasă să văd ce produse se găsesc în această categorie. Nu mică mi-a fost mirarea când am descoperit că de aici se pot comanda electronice, electrocasnice, mâncare, cosmetice, cărți și produse pentru casă, grădină și mașină. Tot de aici se pot cumpăra anvelope de iarna ieftine cu prețuri ce variază între 124 ron și 209 ron în funcție de producător (Tigar, Barum, Kumho, Dunlop, Viking, General Tire, etc) și dimensiune (175/70 R13, 175/65 R14, 185/65 R15, 195/60 R15, etc). Și dacă nu știați livrarea anvelopelor se face in maxim 48 de ore oriunde în țara și transportul este gratuit.

 photo 5_zps894e72bb.jpg

Tot din acest magazin online se pot achiziționa și alte produse absolut necesare pentru buna funcționare și întreținere a unei mașini, cum ar fi accesorii auto (spray-uri pentru lubrifiere și protectie metale, odorizante auto) și uleiuri si aditivi auto. Și în cazul acestora din urmă prețurile diferă în funcție de producător (Aral, Castrol), de indicele de vâscozitate (5W40, 5W30, 15W40, 10W40) dar și de capacitatea recipientului (1L, 4L, 5L). Aici veți găsi diferite tipuri de ulei pentru motor, ulei pentru cutia de viteze automată și ulei pentru cutia de viteze manuală potrivite pentru motoarele pe benzină sau pe motorină.

Despre miniPRIX

Retailer-ul cu capital integral romanesc miniPRIX a intrat în atenția publicului iubitor de discounturi din Bucuresti, înca din 1999. Dupa 10 ani, în septembrie 2009,  conceptul de hard discount devine disponibil pentru publicul din întreaga țara prin intermediul magazinului online www.miniprix.ro iar în 2012 retailer-ul extinde operatiunile online și in Bulgaria, Republica Moldova și  Ucraina.

 photo 3_zpsa310c6e4.jpg

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.