Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / BlogAwards / Bijuteriile pe care mi le doresc de ziua mea

Bijuteriile pe care mi le doresc de ziua mea

1Mai sunt câteva zile și îmi voi serba ziua de naștere. Este un fel de a spune, pentru că la vârsta mea chiar nu mă mai încântă ideea că am mai îmbătrânit puțin. Dar asta este viața, timpul trece și nu îl pot opri. La drept vorbind, cine nu ar dori asta? Forever young, sună bine, nu? Ce mi-aș dori de ziua mea? Răspunsul la această întrebare nu este greu deoarece dacă m-aș apuca să scriu o listă cu tot ceea ce aș vrea, aceasta ar fi foarte mare. Deoarece sunt conștientă că efortul de a enumera tot ceea ce îmi doresc ar fi unul inutil, o să mă rezum în a spune ce mi-aș face cadou.

Trebuie să vă spun că întotdeauna când aud cuvântul cadou gândul îmi zboară la bijuterii argint, ceea ce nu este un lucru ieșit din comun, pentru că asemenea majorității femeilor și eu le ador și îmi place să port așa ceva. Cel mai mult îmi plac acest gen de bijuterii pentru că au un farmec desuet și pentru că inspiră eleganță, bun gust și rafinament. Îmi plac doar cele simple și frumoase, fără ornamente inutile sau de prost gust și ador inelele sau cerceii de argint care sunt ornate cu pietre de zirconiu sau ametist.

 photo ineleargint_zps6895c5ac.jpg

Ce pot să vă spun mai mult decât că îmi place foarte mult inelul din imaginea de mai sus și că poate o să mi-l cumpăr dintr-un magazin de bijuterii, asta în cazul în care nu îl voi primi cadou de ziua mea, deși nu prea cred. Dacă nu o fi să fie așa cum îmi doresc, nici o problemă, știu exact de unde îl pot comanda, așa că în curând va fi al meu, indiferent de situație, pentru că pur și simplu îl ador și vreau să fie al meu.

Și altceva? Numai atât vreau de ziua mea? V-am mai spus, lista mea este destul de lungă și nici nu am curajul să scriu tot ceea ce îmi trece prin minte, dar ar mai fi ceva, cum să nu. Mă gândesc tot la bijuterii, normal! Mi-ar plăcea să am brățara din imagina de mai jos pentru că este simplă, frumoasă, elegantă și, în plus, se asortează foarte bine cu inelul pe care l-am ales deja. Brățara este din argint 925 și este ornată cu pietre din zirconiu alb și negru, la fel și inelul, deci se potrivesc de foarte bine.

 photo brataraargintfixa_zpsb0059398.jpg

Ce aș mai vrea? Și niște cercei tot din argint care să fie în același ton cu brățara și inelul, pentru că nu îmi place să cumpăr seturi de bijuterii ci să aleg separat fiecare piesă. Știu că ar fi mai ușor să aleg un set, dar nu întodeauna toate piesele sunt pe gustul meu, deci prefer să le cumpăr separat. Mi-ar mai plăcea să îmi cumpăr încă un pandativ și un lănțișor de argint deși mai am așa ceva.

Poate vă întrebați unde am găsit aceste bijuterii exact pe gustul meu? OnlineBijoux este un magazin online de bijuterii cu produse la îndemâna oricui și de o diversitate foarte mare: cercei, inele, brățări, coliere, lănțișoare și ceasuri pentru femei, barbați și copii. Majoritatea bijuteriilor și accesoriilor oferite spre comercializare de către acest magazine online sunt confecționate din argint și ornate cu pietre prețioase și semiprețioase, dar mai sunt și cele placate cu aur. Bijuteriile fashion sunt confecționate din inox și bronz, iar unele sunt placate cu argint sau rodiu și au în montură pietre semiprețioase (rubin și smarald). Toate bijuteriile din acest magazine sunt frumoase, modelele sunt deosebite și ceea ce este foarte important, prețurile acestora sunt foarte bune, accesibile oricui.

 photo bijuterii_logo_zps5e2f5fad.gif

 

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.