Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Mama nu se supără! De ce oare?

Mama nu se supără! De ce oare?

 photo concursblog_zps70271ae0.jpgCe fac atunci când nu am inspirație pentru a scrie ceva? Mai modific câte ceva recitesc articole vechi ce le-am publicat pe blogul meu. Deocamdată am luat o pauză de la cititul articolelor scrise de alții pentru că majoritatea bloggerilor sunt ocupați cu concurs la care eu am renunțat după câteva probe din mai multe motive pe care nu o să le spun pentru că am reușit cu greu să mă mai liniștesc. Dacă mă încăpățânam să particip până la sfârșit riscam să îmi crească păr pe piept sau să nu mai mănânc brânză în viața mea din cauza supercreativității al unor concurenți.

Dar nu mai contează, acum sunt liniștită și pot spune că am revenit la normal, sau cel puțin așa îmi place să cred. Voi mai participa la concursuri cu blogul meu dar nu prea curând, pentru că am ajuns la concluzia că deocamdată nu am inspirația necesară ca să scriu articole kilometrice fără nici un înțeles, nu pot să mă gândesc la mere și să scriu despre pere sperând ca cititorii mei să înțeleagă că eu m-am referit de fapt la portocale și nici metoda copy-paste nu o agreez și nici nu o pot folosi așa cum fac alții, fără nici un pic de rușine și nici o urmă de respect față de munca altora. Mai are rost să spun că regulamentul nu este luat în serios și că multe sunt trecute cu vederea? Limita de vârstă a concurenților, acceptul conținutului pornografic al unor articole, nerespectarea cerințelor tehnice și multe altele.  Ar mai fi multe de spus, dar mai bine mă abțin, pentru că așa cum am zis, am renunțat la acest concurs și ca să fie totul clar am șters și articolele pe care le-am scris de pe blog. În fond și la urma urmei sunt ale mele și le pot folosi cum și când vreau eu, fără să fac reclamă gratuită la ceva. Sunt în draft și așteapta ziua în care îmi voi aduce aminte de ele, le voi modifica și le voi publica pe blogul meu.

În concluzie: Lasă că merge și așa pentru că toată lumea știe că sexul vinde orice și nu mai contează că unii se mai „inspiră” din când în când de la alții. Mama nu se supără. De ce oare?

 

Facebook Comments

About Mihaela

3 comments

  1. În lumea virtuală supărările sunt tpt virtuale 🙂

  2. Bine ma, si tu ce credeai ? Bloggerii nu sunt ROMANI ?! Ei, pai vezi ?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.