Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Transport aerian de lux

Transport aerian de lux

 photo bilete-avion_zpsa75af9e3.jpgLufthansa și Tarom sunt două dintre cele mai renumite firme pentru zboruri de agrement și nu numai. Condițiile oferite de cele două companii de transporturi aeriene sunt net superioare de cele oferite de companiile care organizează zboruri low-cost. De ce vă recomand să cumparați tarom Romania bileteavion.ro? Pentru România, Tarom reprezintă, încă din 1954 un simbol al stabilitații, siguranței și serviciilor de calitate. De ce vă recomand să cumpărați bilete avion Lufthansa bileteavion.ro? Deoarece Lufthansa este o companie de zboruri celebră în toată lumea.

Mai mult, aceasta s-a evidențiat de-a lungul anilor prin calitatea serviciilor și performanțe deosebite. La această oră Lufthansa organizează zboruri regulate oriunde în lume. Când vine vorba de achiziționarea de bilete pentru a zbura cu una dintre cele doua companii trebuie sa fiți conștienti că prețurile nu vor fi la același nivel cu cele de la companiile low-cost, căci nici conditiile și aparatele de zbor nu pot fi comparate. Niciuna dintre aceste două companii nu va face rabat de la calitatea serviciilor oferite sau a condițiilor oferite pasagerilor. Chiar dacă sunt companii celebre, asta nu înseamnă că prețurile biletelor sunt foarte ridicate. Aș putea spune că sunt chiar acceptabile, mai ales dacă alegeți să vă faceți rezervări din timp sau profitați de diferitele campanii promoționale.

Cu Lufthansa și Tarom veți putea efectua zboruri ragulate către aproape toate statele din Europa, însă există și curse organizate către toate continentele. Însa ce deosebeste aceste două companii de restul firmelor care ofera transport aerian este faptul că ambele acordă o atenție mărita protejarii mediului și din acest motiv au achizitionat aeronave de nouă generație care au o emisie de dioxid de carbon mai redusă decât avioanele folosite în trecut.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.