Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / BlogAwards / Doar 7 zile în care te mai poți înscrie la Blog Friday 2013 – competiție dotată cu premii de peste 15000 lei!

Doar 7 zile în care te mai poți înscrie la Blog Friday 2013 – competiție dotată cu premii de peste 15000 lei!

 photo campanieblogawards_zps08ee1b1e.jpgBlogAwards organizează campania Blog Friday 2013 în colaborare cu SEO monitoragentia anului 2012 in e-commerce. Valoarea premiilor totale ale campaniei Blog Friday 2013, la care se poate înscrie orice blogger care îndeplinește condițiile minime de participare, depaseste suma de 15000 lei! Te mai poți înscrie în competitie pâna pe 26 Octombrie, la ora 23:59. Campania Blog Friday 2013 se desfașoara în mai multe etape, conform urmatorului calendar:

  1. Etapa de inscriere a bloggerilor participanți: 11 Octombrie – 26 Octombrie.
  2. Campania propriu-zisa: 28 Octombrie – 29 Noiembrie
  3. Jurizarea campaniilor de catre fiecare sponsor în parte: 2-6 Decembrie
  4. Gala de decernare a premiilor (în saptamana 8-14 Decembrie) – Participarea la Gala Blog Friday 2013 este optionala

Campania propriu-zisă se desfașoară in perioada 28 Octombrie – 29 Noiembrie. Bloggerii participanți vor fi invitați să scrie mai multe articole pe diferite teme, aflate în strânsă legatură cu ofertele de Black Friday 2013, stabilite de sponsorii campaniei.

În cadrul campaniei Blog Friday 2013 se vor desfașura mai multe campanii individuale, la care bloggerii vor putea participa la fel ca la celelalte campanii BlogAwards. Principala diferența este că participanții la campania Blog Friday 2013 vor putea castiga atât premiile fiecarei campanii în parte (premii constând în vouchere în valoare totală de 1000 lei pentru fiecare campanie), cât și premiile în bani (fondul de premiere va fi de minim 500 Euro), oferite celor mai creativi bloggeri (cei care participă la toate campaniile Blog Friday 2013 și care vor avea cea mai mare medie la final vor primi aceste premii).

Mecanismul de jurizare este foarte simplu:

Sponsorii vor avea la dispoziție 5 zile pentru a juriza toate articolele participante. Pentru fiecare campanie în parte se vor alege primele 10 articole cu cea mai bună promovare pe rețelele sociale (Facebook shares, Facebook likes, Google Plus, Twitter, contorizate cu http://www.sharedcount.com/). Din aceste 10 articole, sponsorul va alege cele mai bune 5 articole (clasate de la 1 la 5). Primele 3 locuri vor primi vouchere (sau contravaloarea acestora în bani) dupa cum urmeaza: Locul 1 – 700 RON, Locul 2 – 200 RON și locul 3 – 100 RON. Pe lânga vouchere, primele 5 locuri vor primi puncte de la 1 la 5 care vor contribui la punctajul final. Punctele se vor aduna la final de la fiecare campanie iar bloggerul cu cele mai multe puncte stranse la toate campaniile va primii un premiu de 500 E (sau mai multe premii de aceeași valoare).

În curand, pe BlogAwards.ro, vor fi facute publice numele primilor sponsori ai campaniei Blog Friday 2013.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.