Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Jocuri online pentru toate vârstele

Jocuri online pentru toate vârstele

 photo jocuri-online_zpseae2c827.jpgNu sunt un fan înrăit al jocurilor pe calculator, dar din când în când îmi place să mă joc. Recunosc că asta se întâmplă destul de rar, din lipsă de timp liber. Ţin minte că în urmă cu mulţi ani preferam jocuri simple: Solitare, Reversi, Zuma, Mahjong, iar prin 2008 m-a cuprins febra Second Life care este un joc mult mai complex şi foarte interesant, dar mi-a trecut destul de repede, cam într-un an de zile. Apoi am revenit la jocuri mahjong şi o perioadă lungă am încercat aproape toate jocurile online de pe Facebook şi Google+ până am ajuns la un anumit nivel m-am plictisit.

Adevărul este că deocamdată nu pot spune că am un joc preferat după care sunt înnebunită dar sincer mi-ar plăcea să găsesc din nou unul care să mă acapareze şi să mă facă să uit de toate pentru o perioadă de timp. Jocuri ar fi multe, de orice fel, pentru toate vârstele, dar nu am căutat prea mult pentru că, aşa cum am spus, sunt conştientă că nu am mult timp liber şi puţinul pe care îl am încerc să îl folosesc cât mai bine, atât cât reuşesc. Dacă stau să mă gândesc bine, noaptea aş avea destul timp să mă joc dar prefer să mă uit la un film bun sau să dorm pentru că o noapte pierdută o recuperez foarte greu din cauza oboselii acumulate de-a lungul anilor. Pe de altă parte nici nu mai am răbdare şi energie aşa cum aveam în urmă cu ani buni.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.