Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Imobiliare Bucureşti

Imobiliare Bucureşti

 photo vanzare_zps27a4a3db.jpgCele mai bune şi mai profitabile tranzacţii din domeniul imobiliar care s-au făcut în Bucureşti în prima jumătate a anului 2013 ţin de vânzarea sau închirierea spaţiilor comerciale, îndustriale şi a celor destinate birourilor sau sediilor de firme, dar şi din închirierea sau vânzarea locuinţelor. În ultimii ani s-au contruit multe ansambluri rezidenţiale noi care sunt amplasate în diverse zone ale Bucureştiului ţinând cont de cerinţele pieţei dar şi de cele mai noi standarde în ceea ce priveşte confortul şi siguranţa oamenilor.

Fie că este vorba de vile, apartamente cu două sau trei camere, garsoniere duble sau simple, locuinţele care se găsesc în  ansambluri rezidentiale Berceni Dimitrie Leonida – dezvoltator: SUD Imobiliar Expert  au fost concepute şi realizate ţinând seama de cele mai înalte standarde de calitate şi confort oferind rezidenţilor un adevărat cămin datorită spaţiilor generoase şi bine luminate dar şi a dotărilor de care dispun. Acestea sunt destinate atât famiilor la început de drum (garsoniere şi apartamente) dar şi celor care au venituri mai mari (vile şi apartamente de lux). Toate ansamblurile de locuinţe rezidenţiale din Berceni Leonida sunt amplasate la o distanţă mică de staţia de metrou Dimitrie Leonida şi accesul la acestea se face uşor dinspre Şos.Oltenitei sau din Şos.Berceni. Putem spune că înfrastructura este completă ţinând cont că în zonă există drumuri asfaltate, centre comerciale, şcoli, grădiniţe, centre comerciale şi pieţe moderne.Preţurile pornesc de la 22.000 euro şi ajung până la 80.000 euro.

Pe de altă parte, când vine vorba de vanzari de apartamente noi in Soseaua Nordului, altfel se pune problema, cel puţin în ceea ce priveşte preţurile practicate. Acestea sunt mult mai mari comparativ cu cele din Berceni sau din alte zone ale capitalei şi acest fapt se datorează în primul rând locaţiei acestora. Să vă dau un exemplu: Un apartament cu 3 camere din zona Berceni, aflat la etajul 5 al unui bloc nou apmplasat lângă lacul Herestrău are un preţ de vânzare de 265.000 euro iar unul cu 4 camere situat într-un imobil nou amplasat tot în imediata apropiere a lacului Herestrău are un preţ de vânzare de de 495.000 euro. Sunt apartamente de lux care au o suprafaţă utilă mare, ocupă un întreg etaj al blocului şi au o vedere panoramică asupra lacului Herestrău. Sunt apartemente noi, frumoase, confortabile, spaţioase şi luminoase care se află în imobile noi amplasate într-o zonă superbă.

Nu cred că există cineva care să spună că nu ar dori să locuiască într-un asemenea apartament, dar oricine se gândeşte la bani înainte să facă o achiziţie de genul acesta. În ultimii ani s-au înregistrat foarte puţine tranzacţii cu banul jos . Marea majoritate a acestora s-au făcut în baza creditelor ipotecare, acestea fiind principala sursă de finanţare pe piaţa imobiliară românească.

Locuitorii din Sectorul 4 pot plăti taxele şi împozitele cu cardul la centrele din şos. Olteniţei nr. 37- 39 şi Calea Şerban Vodă nr. 43. Pentru a stimula oamenii să folosească sistemul POS pentru a plăti dările către stat, în perioada 1 februarie – 31 martie a fost organizată de către Direcţia Generală de Taxe şi Impozite Locale Sector 4  campania „Plăteşte-ţi cu cardul taxele şi impozitele la Primărie”. Premiile au fost în număr de 10, câştigătorii aleşi prin tragere la sorţi primind câte 250 ron. Dacă în sectorul 4 câştigi dacă îţi plăteşti impozitele cu cardul, de ce nu ar fi la fel şi în alte oraşe ale ţării?

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.