Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Cauţi centrale ieftine?

Cauţi centrale ieftine?

 photo centrala-termica_zps6fa224dd.jpgÎn ultimii ani toţi mai mulţi români şi-au instalat centrale termice electrice, pe gaz sau pe combustibil solid în locuinţele lor pentru că folosirea acestora împlică un consum redus de energie electrică sau combustibil, deci sunt rentabile. Dacă te numeri printre cei care nu folosesc pentru încălzirea locuinţei o centrală termică dar doreşti să faci pasul decisiv şi să achiziţionezi o centrală ieftină, uita-te la acest site în primul rând. Aici vei găsi tot ce ai nevoie şi în plus vei face economie de timp şi bani, fiind vorba de un magazin online specializat în primul rând în comercializarea centralelor termice.

În acest magazin  are în oferta sa multe produse care pot fi comandate online: apometre, boilere, puffere, calorifere, convertoare electrice, centrale electrice, centrale pe gaz, centrale pe combustibil lichid, filtre pentru apă, hidrofoare, pompe şi motopompe de apă, termostate, vase expansiune şi ups centrale termice. Nu voi descrie în amănunt fiecare produs de pe acest site ci mă voi opri numai la o categorie şi anume la UPS centrale termice. Poate vă întrebaţi ce au deosebit produsele din această categorie şi la ce folosesc, în definitiv şi la urma urmei, nu? Şi eu mi-am pus această întrebare, dar am aflat repede răspunsul cu ajutorul internetului. De exemplu, UPS centrală termică este o sursă neîntreruptibilă dedicată centralelor termice pe gaz sau pe lemne unde consumul nu depăşeşte o anumită putere maximă a căror autonomie de funcţionare este de un anumit număr de ore în funcţie de capacitatea acumulatoriilor folosiţi şi puterea consumatorului. Pentru a afla mai multe informaţii despre aceşti acumulatori, pentru a calcula autonomia lor pentru un consumator de o anumită putere sau pentru a selecta capacitatea acumulatorullui în funcţie de autonomia dorită, ati putea încerca aici.

 

 

 

Care sunt avantajele unui UPS centrală termică?

De exemplu un UPS centrala termică WELL 1500VA 900 W are protecţie la descărcare deoarece acesta se decuplează automat când acumulatorul ajunge la 21,6 V+/-0,3V, are ieşire sinusoidală pură, dispune deprotecţie la suprasarcină prin decuplare automată şi are afişaj digital cu autodiagnoză. Acest model se poate conecta simultan la doi acumulatori şi este prevăzut cu borne şi cablu de lăgătură între UPS şi acumulator precum şi cu două prize shuko.

Ce ar mai fi de spus în legătură cu centralele termice? Recunosc că nu mă pricep la aşa ceva şi dacă aş fi nevoită să achiziţionez o centrală pentru apartament m-aş documenta foarte mult înainte să fac pasul decisiv pentru că trebuie să ţin seama de foarte multe aspecte: caracteristici tehnice, combustibilul folosit, avantaje şi dezavantaje şi nu în ultimul rând de preţ. În primul rând aş căuta centrale ieftine care au un termen de garanţie cât mai mare, iar alegerea finală va fi apoi şi în funcţie de parametrii de mai sus.

 photo logo-centrale-termice_zps8eb92996.png

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.