Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / IT&C / Allview a lansat o nouă tabletă Quad Core

Allview a lansat o nouă tabletă Quad Core

allview 2speed quadÎn data de 19 septembrie 2013 a fost lansată la Braşov tableta 2Speed Quad de către Allview, cel mai important producător autohton din industria IT&C. Această tabletă are un procesor Quad Core de 1 Ghz, rulează pe stemul de operare Android 4.2.2 Jellz Bean, are un ecran de 18″ şi este compatibilă cu tehnologia Miracas. Autonomia bateriei este de până la 7 ore în condiţii de utilizare continuă şi un timp de stand-by de 18 zile. Este puternică, robustă şi are un preţ accesibil. În urma testului AnTuTu Benchmark tableta 2Speed Quad a obţinut peste 20.000 de puncte, ceea ce este impresionant.

669a3999ba

„Allview 2 Speed Quad este o tabletă pe care poţi conta oricând. A fost creată special pentru cei care îşi doresc un device puternic şi performant, fiind cea mai accesibilă tabletă compatibilă cu Smart2View. Ea oferă viteză de procesare sporită, o experienţă fluentă de browsing şi multi-tasking şi autonomie ridicată a bateriei, de până la 7 ore în condiţii de funcţionare continuă.” – Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Datorită procesorului Quad Core Cortex A7 de 1 GHz jocurile şi aplicaţiile rulează rapid şi utilizatorii pot avea o experienţă fluentă de browsing şi multi-tasting, toate acestea cu un consum redus de energie. Cele mai noi si performante jocuri 3D rulează la capacitate maximă datorită soluţiei grafice Power VR SGX544 MP2/8core iar funcţia Fast Boot permite pornirea tabletei în doar 5 secunde. Funcţia Dual Display permite conectarea tabletei prin adaptorul Smart2 View la orice televizor cu port HDMI pentru a se putea vizualiza, cu ajutorul player-ului 4 K preinstalat, două conţinuturi diferite: o aplicaţie pe ecranul tabletei şi un film pe ecranul televizorului, de exemplu. Folosind aplicaţia Allclick preinstalată se pot seta shortcut-uri către aplicaţiile preferate prin activarea unui icon care este pe ecranul tabletei, în funcţie de preferinţe.

b22d25938eTableta tableta 2 Speed Quad are două camere foto-video şi cu ajutorul funcţiei Fast Snap poate realiza 10 fotografii pe secundă. Decodorul CedarX din cipul Allwinner A31 decodează fluxurile 4k care sunt importante pentru redarea video iar funcţia Time Laspe oferă utilizatorului ocazia de a prelua cadre pe o durată mai mare de timp, camera capturând imagini panoramice pe orizontală şi pe verticală.

Aplicaţii:

  • Office Viewe
  • Bitdefender
  • AllClick
  • WiFi direct

d99bbaf700

Tableta Allview 2 Speed Quad este disponibilă în două variante de culori (alb şi negru) şi poate fi achiziţionată din magazinele partenere la preţul de 649 lei. Aceasta poate fi achiziţionată şi împreună cu adaptorul wireless display Smart2View, la preţul de 749 lei. Pentru mai multe detalii legate de noua tabletă, consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producătorului.

Despre Allview Mobile România

Allview este o companie românească înfiinţată în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producţia şi distribuţia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri şi diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România, datorită serviciilor şi facilităţilor ataşate produselor. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi site-ul companiei la adresa www.allview.ro.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.