Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Cei mai buni specialişti în foraje

Cei mai buni specialişti în foraje

foraje apaExistă o categorie anume de oameni care au nevoie de serviciile firmelor specializate în euforaje puturi de apa? Numărul acestora este destul de mic comparativ cu al consumatorilor obişnuiţi, dar există. Chiar dacă este vorba de o casă, o grădină sau de o afacere, este nevoie ca apa să fie adusă la suprafaţă prin execuţia de foraje puţuri de mică, medie sau mare adâncine. Au trecut vremurile când atunci când îţi construiai o casă chemai fântânarul să îţi sape o fântână în curte ca să ai apoi de unde scoate o găleată de apă. Acum există multe firme specializate în foraje care dispun utilaje sofisticate.

Şi în judeţul Hunedoara există firme care execută lucrări de foraje puţuri apă de mică şi mare adâncine, foraje orizontale şi verticale, foraje de studiu, foraje piloni, foraje pentru fântâni şi denisipări, recondiţionări puţuri şi fantanicat, dar şi studii hidrologice atât în Deva, cât şi în împrejurimi: Brad, Simeria, Orastie, Hateg, Petrosani şi Lupeni. De exemplu Geosonda SRL execută lucrări pe tot teritoriul ţării oferind servicii la cele mai bune preţuri. Lucrările respectă cele mai înalte standarde de calitate şi în acelaşi timp protejează mediul înconjurător pentru că societatea dispune de dotări tehnice de ultimă generaţie iar activităţile sunt coordonate de profesionişti care au o vastă experineţă în domeniul fundatiilor speciale, forajelor pentru diferite aplicaţii, sisteme de drenaj şi epuismente.

geosonda

HMV Ecologic SRL execută foraje de mică şi mare adâncime pentru puţuri de apă, pompe de căldură, consolidări, foraje orizontale în judeţul Hunedoara dar şi în orice localitate din ţară. Firma care are o experienţă de peste 7 ani în acest domeniu dispune de utilaje performante şi personal specializat, oferind profesionalism, calitate şi promtitudine când vine vorba despre executatea oricărui gen de foraj. Portofoliul acestei firme este impresionant şi cuprinde sute de lucrări în toată ţara pentru instituţii publice, biserici, mânăstiri, şcoli, grădiniţe dar şi particulari (case, pensiuni, vile) din Hunedoara şi toate judeţele ţării.

Care sunt etapele executării unui foraj pentru alimentarea cu apă?

În primul rând se semnează contractul de execuţie şi se obţin toate avizele necesare executării lucrării, după care se trece la execuţia propriu zisă, pe baza proiectului, care cuprinde mai multe etape: transportul instalaţiei de foraj, a operatorilor şi a materialelor la amplasamentul ales, săparea forajului de un anumint diametru, carotajul electric, tubarea cu burlane şi filtre de foraj din PVC, introducerea pietrişului mărgăritar, denisiparea forajului cu pompa de aer lift concentrică sau excentrică până la limpezirea apei, punerea în producţie cu sumersibile, conectarea filtrelor pentru izolare, stabilirea parametrilor forajului, întocmirea fişei şi predarea forajului.

Cât costă forarea unui puţ de apă?

Din păcate nu există un răspuns standard pentru această întrebare deoarece preţurile depind de mai multe variabile, cum ar fi: tipul solului şi duritatea strateror traversate de foraj, adâncimea maximă de forare, diametrul tubulaturii şi al filtrelor, debitul de apă dorit, distanţa dintre sediul firmei şi amplasamentul forajului, echipamentul necesar, numărul de oameni şi materialele folosite.

În concluzie:

Dacă aveţi nevoie de foraje pentru puţuri de apă apelaţi cu încredere la serviciile unor firme specializate în acest domeniu care se ocupă de tot, începând cu studiile hidrologice şi documentaţia aferentă lucrărilor de foraj, care garantează executarea unor lucrări de calitate, protejează mediul, dispun de utilaje şi tehnologie de ultimă oră dar şi de personal calificat.

Facebook Comments

About Mihaela

5 comments

  1. foarte interesant articolul insa acest site este un portal el nu reprezinta o singura firma asa cum reiese din articolul tau

  2. Foarte frumos ai scris, mult succes in continuare, am vazut ca sunt cateva firme calumea inscrise in acel site , ce executa lucrari de foraj in zona Moldova. AMult succes

  3. Asa este bravo Mihaela, mereu scrie articole de calitate. Mult succes !

  4. Da am vazut si eu este vorba despre mai multe firme inscrise, specializate in foraje puturi apa. Imi place ca este foarte educativ. Mult succes Mihaela !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.