Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Senzaţii noi şi incitante

Senzaţii noi şi incitante

artemisOraşul era luminat feeric la ora acea târzie din noapte dar pe el nu îl mai impresiona nimic şi nu îşi dădea seama care era motivul acestei stări ambigue, pentru că teoretic totul era bine. Afacerea începută în urmă cu doi ani începuse să îi aducă un profit destul de bun în diecare lună. Reuşise să termine construcţia cabanei de la munte şi chiar plănuise ca la sfârşitul săptămânii să meargă împreună cu prietenii săi cei mai buni şi cu familia ca să o inaugureze aşa cum se cuvine. Cu soţia se înţelegea bine, copiii aveau note bune la şcoală şi teoretic putea spune că era un om fericit şi împlinit.

Cel puţin asta era părerea prietenilor lui dar în adâncul sufletului ştia că nu este aşa. Lipsea ceva şi nu îşi dădea seama ce anume. Ar fi dorit să stea cu cineva de vorbă, să poată spună tot ce are pe suflet, dar nu avea curajul. Ştia că majoritatea prietenilor erau invidioşi pe succesul lui şi l-ar fi luat peste picior că se plânge fără motiv, când el are tot ceea ce îşi doreşte un om de la viaţă iar soţia sa mai mult ca sigur că i-ar fi spus sarcastic să facă bine să îşi bage minţile în cap şi să-şi vadă de treabă. Sau poate că nu ar fi reacţionat niciunul aşa, cine ştie, dar el nu vroia să rişte. Era obosit şi stresat, ştia asta, dar nu avea timp ca să rezolve problema. Avea aşa de multe de făcut în fiecare zi şi chiar nu îşi permitea să piardă timpul cu ceva nesemnificativ. Poate la sfârşitul săptămânii va reuşi să se odihnească la cabană dar ştia încă de pe acum că nu avea să fie aşa, pentru că trebuia să se ocupe de organizare. Da, ar fi putut să lase pe altcineva să facă asta, dar nu avea încredere că altcineva va reuşi să organizeze tot aşa cum dorea el.

Întoarse brusc volanul şi se încadră pe strada la capătul căreia se afla vila sa. Mai era puţin şi ajungea acasă, dar gândurile sale erau departe. Îşi aduse aminte de mina radioasă avea prietenul şi colaboratorul său de dimineaţă şi de mirarea sa că acesta era plin de energie şi bună dispoziţie după ce cu o zi în urmă munciseră amândoi pe brânci la birou până noaptea târziu ca să rezolve ceva important.

masaj-erotic0El era obosit şi mormăia monosilabic, iar prietenul său radia pur şi simplu, ceea ce nu era corect. Acesta din urmă, vâzându-i mirarea şi anticipând întrebarea ce avea să urmeze a început să îi povestească ce făcuse cu o seară în urmă şi la ce apelase ca să scape de oboseală şi stres. Metoda lui era simplă şi la îndemâna oricui. Pur şi simplu căutase pe internet masaj erotic bucuresti şi a programat urgent o şedinţă la cel mai apropiat salon, Artemis. Nu mai încercase aşa ceva şi era curios, mai ales că mulţi dintre prietenii lui frecventau destul de des saloanele de masaj şi aveau numai cuvinte de laudă la adresa fetelor.

Poate că ar trebui să încerce şi el, îşi spuse în timp ce oprea maşina şi se pregătea să coboare. Uimit că îi trecuse aşa ceva prin minte se opri nedumerit înainte să deschidă portiera şi să coboare din maşină. În definitiv, de ce nu? Nu avea nimic de pierdut şi poate că cine ştie, rezultatul va fi unul benefic şi în cazul lui. Da, chiar avea nevoie de ceva nou şi incitant, de ceva care să îi pună sângele în mişcare şi care să îi stimuleze simţurile amorţite de mult prea mult timp. Trecuseră ani buni de când soţia nu îl mai aştepta seara târziu, oricât de mult timp ar fi întârziat şi era sigur că nici nu îşi va da seama dacă va întârzia, aşa că porni maşina şi se pierdu în noapte, în căutarea noilor senzaţii noi pline de promisiuni incitante.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.