Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Mihaela / Va veni şi rândul meu?

Va veni şi rândul meu?

rainAzi aveam planificat în minte să scriu un articol despre….Nu mai contează despre ce, pentru că nu sunt în stare să scriu. Sunt supărată şi cu nervii la pământ şi sunt conştientă că oricât aş încerca nu ar ieşi nimic bun, aşa că de ce să mă mai chinui? La un moment dat mi-a trecut prin minte să îmi vărs oful, aici pe blog, dar ce rost are? Cui din online îi pasă de problemele mele sau ale altor necunoscuţi? Cei care îmi citesc blogul sunt pur şi simplu nişte călători care se opresc din când în când să citească ce am scris iar apoi trec mai departe. Este firesc să fie aşa şi nu condamn pe nimeni.

Aşa fac şi eu. Nu mă împlic, nu văd de ce aş face asta. Doar citesc. Aşa este şi în realitate sau în offline (dacă vă place mai mult cum sună). Am ajuns la concluzia că fiecare este pentru el şi a întinde o mână de ajutor sau a spune o vorbă bună reprezintă un efort mare.Toţi vor câte ceva de la mine şi încerc să fac tot posibilul să mulţumesc pe toată lumea. Dar este greu şi am obosit. Câteodată mă întreb când va veni şi rândul meu, să mă întrebe cineva ce îmi doresc. Sau, cine ştie, poate că mă înşel şi am fost scoasă din ecuaţie înainte ca eu să îmi dau seama, find prea ocupată să mă asigur că fac ceea ce trebuie ca să mulţumesc pe toată lumea. Asta este. Trebuie să mă obişnuiesc cu ideea că eu trebuie să mă întreb ce îmi doresc, ce vreau de la viaţă şi după ce obţin răspunsul să zic: „Gata, acum e rândul meu!”.

Uneori mă gândesc că trebuie să fac rost de bani pentru un imprumut rapid şi chiar nu ştiu de unde. O idee ar fi să încerc şi varianta unui credit Provident pentru că este uşor şi repede de obţinut.

Facebook Comments

About Mihaela

5 comments

  1. Hai că eu nu sunt chiar un călător! Uneori mă mai supăr că nu laşi gânduri pe la mine, dar revin mereu!!! Între mine şi tine e o legătură specială. Eşti primul blogger/bloggeriţă care m-ai încurajat, şi asta nu se uită niciodată!!!
    Chiar… ce îţi doreşti de la viaţă???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.