Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Aplicaţia miniPRIX pentru iOS şi Android

Aplicaţia miniPRIX pentru iOS şi Android

aplicatie miniPRIXÎn urmă cu o săptămână am citit pe internet un articol despre aplicatia miniPRIX pentru iOS şi Android şi am instalat-o pe telefonul meu pentru că, de ce să nu recunosc, m-a atras cuvântele magice „10% discount şi transport gratuit, oriunde şi oricând”. În afară de asta chiar mi-a plăcut ideea de a avea această aplicaţie instalată pe telefonul meu pentru a putea vizualiza şi comanda oricând articole disponibile în magazinul online miniPRIX, fără a fi nevoită să folosesc calculatorul şi  mai ales de a beneficia de reducerea de 10% pentru orice comandă făcută cu acestă aplicaţie.

„Aplicaţia miniPRIX propune în premieră pentru România conceptul de ”social shopping”. Încurajăm comunitatea creată în jurul brandului miniPRIX să interacţioneze şi să recomande prietenilor atât aplicaţia cât şi produsele favorite, prin intermediul integrărilor realizate cu cele mai populare platforme de socializare şi oferirea unor beneficii substanţiale. Reducerile în anumite intervale orare, promoţiile şi ofertele zilnice, vor fi prezente şi în cadrul aplicaţiei, insă acum, comenzile se pot face mai simplu, din mers, de oriunde, oricand.”  a declarat  Elena Stoica, Marketing Manager miniPRIX.

miniPRIX1

Eu am un smartphone Samsung Y cu android iar aplicaţia am descarcat-o de pe Google Play foarte uşor. După ce am instalat-o m-am conectat (mi-am făcut cont pe miniPRIX în urmă cu mai mult timp deoarece am mai comandat produse de la acest magazin online de câteva ori) şi am intrat în aplicaţie. Navigarea este uşoară iar categoriile de produse se pot găsi uşor. Nu am făcut imediat nici o comandă deşi am fost tentată din cauză că trebuia ca băiatul meu să îşi aleagă ce îşi doreşte. Am deschis şi pagina web a magazinului şi de pe calculator ca să vedem imaginile produselor mai bine, pentru că telefonul meu nu are ecranul mare şi aplicaţia nu dispune de yoom pentru imagini (sau cel puţin nu am găsit eu butonul potrivit). Nu toate produsele care sunt diponibile pe site se găsesc şi în aplicaţie şi nu există o descriere a lor, fiind vorba despre o aplicaţie pentru dispozitive mobile..

După ce băiatul şi-a ales ce doreşte, adică o geacă de toamnă din imitaţie de piele, o pereche de pantofi sport, o cămaşă cu mânecă lungă şi un tricou) nu am făcut comanda pentru că Alex mai vrea şi o pereche de blugi dar încă nu sunt lămurită în privinţa măsurilor lui. E puţin mai dificil de ales articole de îmbrăcăminte dintr-un magazin online pentru că nu se pot proba. În orice caz, azi sper să finalizez comanda pentru că sunt tare curioasă cum funcţionează această aplicaţie.

Din câte am citit pe internet, aceasta a fost descărcată de mii de utilizatori până în momemntul de faţă, ceea ce înseamnă că foarte mulţi utilizatori de dispozitive mobile sunt interesaţi de această modalitate de a face cumpărături online, ceea ce este impresionant.

Despre miniPRIX

Retailer-ul cu capital integral românesc miniPRIX a intrat în atenţia publicului iubitor de discounturi din Bucuresti, înca din 1999. După 10 ani, în septembrie 2009,  conceptul de hard discount devine disponibil pentru publicul din întreaga ţară prin intermediul magazinului online www.miniprix.ro, iar in 2012 retailer-ul extinde operaţiunile online şi in Bulgaria, Republica Moldova şi  Ucraina.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.