Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / R&M Audit-Contabilitate

R&M Audit-Contabilitate

R&M Audit ContabToate firmele au nevoie de un contabil sau de o firmă care oferă servicii de contabilitate pentru a-și desfășura activitatea legal și corect. În funcție de mărimea afacerii, fiecare manager se orientează spre ce consideră că este mai bun și mai eficient, dar nu trebuie uitat că acest gen de activitate este foarte importantă și trebuie prestată de profesioniști cu experiență care sunt la curent atât cu noutățile legislative cât și cu cele tehnologice. Serviciile de contabilitate sunt foarte multe și nu implică numai operațiuni bancare, contabilitate salarii și arhivare, cum cred mulți oameni.

În general volumul de muncă este mare, chiar dacă este vorba despre o afacere mică. Pentru o firmă cu o cifră de afaceri mare cu mulți angajați este indicat ca acest gen de servicii să fie prestate de către o firmă de contabilitate cu o vastă experiență în domeniu care are personal calificat.

R&M Audit-Contabilitate este o firma de audit, contabilitate și consultanță fiscală care și-a început activitatea în anul 2000, lider în soluții fiscale și contabile inteligente. Aceasta este certificata de Camera Auditorilor Financiari din România, Camera Consultanților Fiscali, precum și de către Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România.

R&M Audit-Contabilitate oferă următoarele servicii:

  • Servicii de contabilitate – analiză financiar contabilă, consultanță, gestiune contabilă;
  • Servicii de contabilitatea firmei – contabilitate salarii, gestiune servicii resurse umane
  • Servicii de audit – audit financiar statutar, audit intern
  • Servicii de consultanță fiscală și financiară – taxe și impozite firme
  • Servicii de business controlling
  • Servicii de contabilitate a proiectelor europene
  • Servicii de arhivare a documentelor contabile

R&M Audit- Contabilitate este una dintre puținele firme de contabilitate din București care are o viziune avangardistă și cuprinzătoare asupra afacerilor iar experții acestei firme sunt cei mai indicați pentru a găsi soluțiile optime pentru orice gen de afacere oferind servicii contabilitate, audit, salarizare și arhivare.

“Nu există rețete sau formule magice, ci doar proceduri coerente care conduc la atingerea obiectivelor”- Mirela Şerban, Managing Partner R&M Audit-Contabilitate.

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.