Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / IT&C / Allview lansează în premieră în România tehnologia Smart2View

Allview lansează în premieră în România tehnologia Smart2View

allview1În data de 27.08.2013, la Brașov, Allview a lansat în premieră pentru România tehnologia Smart2View care permite transferul conținutului de pe smartphone sau tabletă pe orice televizor care are port HDMI cu ajutorul unui adaptor wireless display.Totodată a lansat și două device-uri noi, compatibile cu această tehnologie și anume smartphone-ul H2Qubo şi tableta Allview VIVA H8 care se pot conecta la televizor cu ajutorul dispozitivului WiFi display care redă de pe device atât conținutul video cât și audio. Această tehnologie este foarte utilă mediului bussines dar și în viața de zi cu zi.

„Suntem bucuroşi să anunţăm lansarea în premieră a tehnologiei Smart2View. Tot ce poţi face pe telefonul sau tableta Allview poate fi de acum vizionat pe orice televizor cu port HDMI. Jocuri, filme, videoclipuri, poze, browsing, apeluri video, toate se pot vedea pe un ecran mai mare, oferind o experienţă complexă. Alături de noua tehnologie am lansat două noi terminale Quad Core compatibile cu aceasta: smartphone-ul H2 Qubo şi tableta VIVA H8”. – Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Smart2View

 Tableta VIVA H8

Viva H8 (2)Această tabletă este ideală pentru mediul bussines datărită faptului că oferă conectivitate prin intermediul tehnologiilor 3G, Bluetooth şi GPS. Aceasta poate fi conectată la tastaturile wireless, multifuncționale sau boxe. Fișierele se pot transfera foarte ușor de pe tabletă pe telefon sau pe laptop. Datorită tehnologiei HSDPA+ viteza de download poate ajunge până la 21,6 Mbps  streaming-ul video se va realiza rapid și orice aplicație se va descarca într-un timp mai scurt. Viva H8 impresionează prin designul ultrasim și prin ergonomia sporită, ceea ce îi oferă un plus de eleganță dar și o manevrare ușoară. Displayul IPS LCD oferă o suprafață generoasă pentru a vizualiza filme și fotografii, pentru a citi și edita documente. Cu ajutorul camerei foto OV 5647 (focalizare automată, detectare faciala, Time Lapse și Fotografiere Panoramică) se pot realiza și filmări de calitate deoarece înregistrarea video se realizează în format Full HD.

Caracteristici tehnice:

 • Procesor – Quad Core de 1,2 GHz
 • Placă video – Power VR SGX 544 cu 8 nuclee
 • Memorie RAM – 1 GB
 • Memorie internă – 8 GB, extensibilă până la 32 GB prin card Micro SD
 • Display – IPS de 7,9” cu rezoluție de 1024×768 pixeli
 • Grosime – 7,9 mm
 • Greutate – 374 grame
 • Camera foto  – OV 5647 de 5 megapixeli
 • Sistem de operare – Android 4.2.2. Jelly Bean

 Smartphone H2 Qubo

H2 Qubo (3)Acest smartphone are un design super slim și elegant, procesor puternic, display generos, ecranul în culori vii și cea mai noua versiune a sistemului de operare Android 4.2.2 Jelly Bean.Datorită funcției de ecran wireless și a tehnologiei inovatoare Smart2View se pot transfera cu ușurință conținutul dorit de pe telefonul H2 Qubo pe orice televizor cu port HDMI, având astfel parte de o experiența de divertisment complexă. Datorită puternicului procesor Quad Core de 1,2 GHz aplicațiile rulează mai rapid, iar procesorul grafic PowerVR SGX 544 permite rularea cu ușurință a celor mai noi și dinamice jocuri. Tehnologia Dual SIM de ultima generație cu care este dotat H2 Qubo ajută în armonizarea vieții profesionale cu cea personală. Se poate utilizeza un SIM și un micro SIM pentru a comuta ușor între rețele mobile diferite pentru a reduce costurile convorbirilor. De asemenea, se pot realiza transfer de date între SIM-uri, iar în timp ce se face trafic de date pe unul dintre SIM-uri se pot primi apeluri pe celălalt. Cu ajutorul aplicației AllClick se pot seta shortcut-uri către diferite aplicații (o bandă de 18 shortcut-uri în partea de jos a telefonului) pentru a economisi timp.

Caracteristici tehnice:

 • Procesor – procesor Quad Core de 1,2 GHz
 • Memorie RAM – 512 MB
 • Procesor grafic – Power VR SGX 544
 • Camera foto – OV 5647 de 5MP
 • Cameră – 0,3 MP pentru convorbiri video
 • Sistemul de operare  – Android 4.2 Jelly Bean
 • Amplificator audio – Yamaha

Alin Niscov, Manager de Vanzari Allview

Despre Allview Mobile România

Allview este o companie românească înfiinţată în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producţia şi distribuţia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri şi diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România, datorită serviciilor şi facilităţilor ataşate produselor. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi site-ul companiei la adresa www.allview.ro.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.