Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Știri din sănătate

Știri din sănătate

smOricine a avut nevoie de sfaturi medicale măcar odată în viață și dacă acestea sunt venite din partea unui medic, cu atât mai bine. Din păcate de multe ori ori am ajuns în fața unui medic numai atunci când am avut nevoie urgentă de o consultație sau un tratament și atunci nu a fost timp să cer prea multe sfaturi. Mi s-a întâmplat de foarte multe ori să caut pe internet informații despre anumite simptome înainte să ajung în cabinetul medicului, dar asta numai din curiozitate, ca să aflu cât mai multe și în nici un caz pentru a-mi diagnostica singură o boală și de a urma un tratament după ureche.

Internetul este plin de informații din toate domeniile dar sunt conștientă că acestea trebuie filtrate cu cea mai mare atenție pentru că nu toate sunt 100% corecte și asta depinde foarte mult de cine le-a scris. Îmi place să fiu la curent cu noutățile și poate că din această cauză de cele mai multe ori internetul căutând și stiri din sanatate cu toate că nu lucrez în domeniu și nici nu sunt genul ipohondru care își închipuie că suferă de cine știe ce boli. Sunt doar un om normal căruia îi place să știe cât mai multe, despre orice.

Știați că nu cu foarte mult timp în urmă cercetătorii americani au creat primele celule stem embrionare umane prin clonare, că mușețelul este un adevărat scut împotriva cancerului, sau că vitaminele nu ajută la creșterea imunității? Adevărul este că acest domeniu este foarte vast și sunt foarte multe lucruri de aflat. Este bine să fim la curent cu noutățile și să știm cât mai multe despre corpul nostru, despre simptome, boli și medicamente, despre riscurile la care ne expunem în fiecare zi, despre cauzele declanșării unor boli și mai ales despre metodele de prevenire a acestora. este mai ușor să pevii decât să tratezi!

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.