Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Sportul și timpul liber

Sportul și timpul liber

dirtbikeFiecare om are o pasiune, un hobby sau o modalitate de a petrece cât mai plăcut timpul liber. Unii colecționeză timbre, alții joacă șah, unii sunt pasionați de gătit iar alții fac sport. Am dat numai câteva exemple pentru că altfel lista ar fi foarte mare. Dacă ar fi să mă concentrez numai asupra ultimei categorii, adică acea a oamenilor iubitori de sport aș avea foarte multe de spus. Unii oameni preferă să facă exerciții pentru întreținere la sală iar alții aleargă în parc. O mică parte preferă sporturile extreme cum ar fi parașutism  sau snowboard iar alții sunt pasionați de sporturile extreme pe două roți.

Iubesc oamenii care fac sport (vă zice o sedentară care își petrece cea mai mare parte a timpului în fața computerului) și îi admir foarte mult pentru pasiunea și tenacitatea de care dau dovadă. Bun, acum să nu credeți că mă gândesc ca de mâine să mă apuc de cine știe ce sport extrem, chiar dacă mă încântă la nebunie ideea pentru că….nu am echipamentul necesar. De exemplu, pentru a practica un sport extrem pe două roți mi-ar trebui o bicicletă sau o motocicletă specială, nu? Pe de altă parte faptul că știu să merg pe bicicletă nu mă ajută decât foarte puțin. Trebuie să o și am. Dar de unde să cumpăr așa ceva? Bănuiesc că o dirt bike nouă este destul de scumpă, nu? Ar mai fi o variantă și anume să caut pe internet un magazin de biciclete second hand bucuresti  și să îmi aleg modelul care îmi place.

image

În orice caz, ideea de a practica un sport, extrem sau nu, este una binevenită, mai ales în cazul meu și până când îmi voi cumpăra o bicicletă, chiar și una city bike, voi cocheta cu sportul numai din fața calculatorului sau a televizorului. Deocamdată!

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.