Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Tu câte ore petreci în bucătărie?

Tu câte ore petreci în bucătărie?

logobilanciaNu sunt pasionată de bucătărie (a se înțelege partea cu gătitul) și întotdeauna fac tot posibilul să scap cât mai repede de această activitate care nu mă încântă deloc și să îmi reiau locul în fața calculatorului. Cu toate că nu îmi place să gătesc am învățat să fac asta pentru că am fost nevoită, nu din alte motive. Nu știu să pregătesc cine știe ce rețete sofisticate dar ce mâncare fac îmi iese bine, de obicei. Adică este bună de mâncat, mai bine zis. E bine, nu? Pe de altă parte, bucătăria mea nu este dotată cu accesorii de bucatarie moderne sau profesionale, pentru că nu m-a interesat.

Am doar strictul necesar care din păcate nu îmi ușurează munca, ci dimpotrivă. De multe ori mi s-a întâmplat să îmi doresc cu lacrimi în ochi să am robot de bucatarie kitchenaid care să toace ceapa în locul meu sau un mixer care să facă maioneza cremoasă fără să se taie. Știți ce fac acum? Mă învârt prin bucătărie și fac în gând un inventar sumar ca să îmi dau seama ce îmi lipsește, de ce aș avea urgentă nevoie pentru ca treaba să meargă ca pe roate și corvoada pregătirii diferitelor feluri de mâncare să nu dureze prea mult și să fie și gustoasă. În primul rând am nevoie de câteva cuțite bune, ascuțite, cu lamă din oțel, care să taie orice, fără să depun nici cel mai mic efort, cum mi se întâmplă când le folosesc pe cele vechi pe care le am acum. Cu ceva timp în urmă mi s-a stricat expressorul de cafea și nu l-am mai putut repara. Eu sunt o mare băutoare de cafea și chiar am nevoie urgentă de un asemenea aparat, pentru că nu pot să încep ziua fără doza mea de lichid magic. De ce aș mai avea nevoie? Nici nu vreau să mă gândesc și mă rezum la urgențe: robot de bucătărie, cuțite și expressor.

Bilancia

Toate acestea, dar și multe alte articole necesare într-o bucătărie le puteți găsi în noul magazin online Bilancia Shop. Oferta este bogată, prețurile bune, comanda se face ușor, iar produsele se pot livra în toată țara. Mai mult, pentru comenzi mai mari de 500 lei transportul este gratuit. Vă invit să vizitați acest magazin online și să comandați tot ceea ce aveți nevoie pentru bucătăria dumneavoastră!

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.