Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Mihaela / Cum este să scarpini urechea stângă cu mâna dreaptă

Cum este să scarpini urechea stângă cu mâna dreaptă

scrpLa prima vedere titlul suna aiurea și aparent nu are nici o logică, nu? Poate vă întrebați ce rost are un articol de genul acesta pentru că sunteți siguri că nu ați văzut nici un om care să își scarpine urechea stângă cu mâna dreaptă (sau invers). Sunteți siguri de asta? Chiar nu ați văzut pe nimeni făcând așa ceva? Da, știu că este cam dificilă această manevră, dar sunt persoane cărora le place la nebunie să facă asta. De ce? Cred că în primul rând acești oameni simt nevoia să demonstreze că sunt mai buni decât cei din gloata care se scarpină la urechea stângă folosind mâna stângă.

Mai mult, adoră să complice inutil lucrurile și preferă să obțină rezultatul mult dorit urmând calea cea mai dificilă și mai lungă. Acestora le place la nebunie să se folosească de alții pentru a obține ceea ce vor și pentru ei nu contează că rezultatul este același (adică o ureche bine scărpinată), indiferent de metoda folosită. De ce să aleagă calea cea mai simplă și mai rapidă când pot să o aleagă pe cea mai lungă și dificilă? Eu chiar nu înțeleg! Le place să atragă atenția și să fie lăudați pentru efortul depus și tenacitatea de care au dat dovadă? Da, unii oameni adoră asta. Le place să se laude și să povestească cât au muncit și câte obstacole au avut de trecut pentru a ajunge la rezultat? Da, de ce nu? Unora le face o deosebită plăcere să povestească cum s-au specializat în art deco zone  designer interior şi cât de mult s-a schimbat viaţa lor, în bine, de când au făcut schimbări majore în casă datorită art deco zone aranjamente interioare. Oare cine bagă în seamă gestul unui om care se scarpină discret la urechea stângă cu mâna stângă și își vede mai departe de treabă fără să atragă atenția celor din jur? Nimeni!

 

Facebook Comments

About Mihaela

4 comments

  1. Eu pun piciorul stâng pe scaun, şi mâ leg la şireturile pantofului din piciorul drept! Da, numai când sunt stresat! 🙂

  2. Dar asta e stilul tradițional de scărpinat oltenesc. Nu putem abandona chiar așa tradiția, de dragul pragmatismului asta occidental prost înțeles 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.