Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Mihaela / Cod galben de caniculă…pe blog

Cod galben de caniculă…pe blog

cod galbenDe ceva timp încoace, mai precis de când este caniculă, îmi propun în fiecare zi să scriu câte ceva pe blog, dar după cum se vede nu prea reușesc. Frecvența articolelor a scăzut foarte mult în perioada aceasta și nici nu se poate compara cu cea din zilele cu temperatură mai scăzută, pe placul meu. Exact la fel am pățit și vara trecută, deci nu mă mir și nici nu forțez nota, cu toate că aș avea despre ce scrie. Dar cum nu pot sta departe de laptop prea mult timp am avut alte îndeletniciri. Am început să urmăresc serialul Haven și pot spune că m-a captivat încă de la primul episod.

Are trei sezoane, deci o să îmi mănânce ceva timp până o să văd toate episoadele. Nu știu cum de mi-a scăpat acest serial a cărei acțiune este exact pe gustul meu (dramă, crimă, fantastic) dar mă bucur că l-am găsit. Mi-a captat atenția încă de la primul episod și sunt sigură că îl voi vedea pe tot.

Altceva? Ahh, da! Am aflat de pe facebook de un concurs lansat de Nokia și cu toate că nu mă prea pricep la design, m-am gândit că nu ar fi rău să îmi încerc și eu norocul. Până acum nu mi-a fost aprobat încă nici o capodoperă de-a mea, dar cine știe… Probabil desenele mele nu sunt destul de funny sau creative, nu am idee..  Am văzut unele (ale altor concurenți) fără sare și piper care au fost acceptate și mă întreb ce am greșit, ce le lipsește, ce ar trebui să fac, să schimb?! Dar dacă desenele mele o să fie acceptate în competiție voi avea nevoie de ajutorul vostru pentru că un anumit procent din punctajul final îl reprezintă voturile acordate de către public. Dar o să vă stresez atunci, dacă va fi să fie. Din cauza plictiselii dar şi din curiozitate am căutat pe internet haine online în speranţa că voi găsi rochii oline frumoase şi la un preţ rezonabil şi chiar am găsit câteva drăguţe.

Mai am o săptămână până când o să îmi iau câteva zile de concediu și poate că atunci o să scriu mai multe articole pe blog, dar cine știe. Dacă o să fie tot așa de cald ca acum, slabe speranțe.

Facebook Comments

About Mihaela

4 comments

  1. Poţi să te bazezi pe mine dacă intri în competiţia Nokia.
    Sâmbătă plec şi eu în concediu, şi în cursul zile voi trece la o aruncătura de băt de Deva, în drumul meu spre Valea Bistrei! 🙂 Aşa că te voi saluta din mers, de pe şoseaua Simeria-Haţeg! 🙂

  2. e general valabil, nu prea se inghesuie nimeni pe bloguri…e prea cald 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.