Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Plugin Automatic Updater

Plugin Automatic Updater

plugin automatic updateCei care au blogurile self hosting și folosesc platforma wordpress sunt obișnuiți cu faptul că destul de des trebuie să facă update la aceasta din cauza numeroaselor vulnerabilități. Acestea trebuie făcute imediat după ce apar notificările pentru a spori gradul de protecție și securitate și pentru a evita posibilele atacuri de pe internet. Cu toate că actualizarea platformei wordpress durează doar câteva minute, mulți dintre noi uităm să facem acest lucru sau amânăm să facem asta din comoditate. Periodic apar și actualizări ale pluginurilor și temelor instalate de care nu trebuie să uităm.

În nici un caz nu trebuie să amânăm să facem update când apar notificările în dashboard, dar se mai întâmplă. Din fericire există un plugin care odată instalat va face toate aceste actualizări în locul nostru și în felul acesta nu vom mai scăpa de o grijă. Este vorba de Automatic Updater care actualizează automat platforma wordpress, pluginurile și temele instalate, fără a fi nevoie să ne logăm. Nu trebuie decât să îl instalăm, să îl activăm și să umblăm puțin pe la setări. Recomandat este ca să bifăm toate cele trei opțiuni pentru update automat, dar puteți să alegeți numai ceea ce doriți.

 

 

 

Azi am instalat acest plugin și sunt curioasă să văd cum funcționează și dacă dă rezultatele scontate.

 

Facebook Comments

About Mihaela

6 comments

  1. eu am customizat atat de mult tema, cat si o parte din pluginuri pe care am fost nevoit sa le customizez direct in cod, incat evit sa fac orice update :)) MI-am propus totusi ca o data la 6 luni sa updatez, chiar daca dupa fieare update in masa va trebui sa muncesc cam 4-5 ore sa refac totul cum a fost.. imi trebuie curaj 😀

    • Eu schimb foarte des tema blogului pentru că mă plictisesc de același design prea mult timp. Folosesc teme free (deocamdata) si rar umblu la cod..

  2. e mai greu la mine…sunt pe un vps si nu prea mi-am dat drepturi…am doar SFTP pentru a nu avea surprize….

  3. Şi eu am customizat un pic tema, şi mă feresc de update, dar la plugin-uri fac imediat cum sunt atenţionat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.