Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Un cadou special pentru ea

Un cadou special pentru ea

logoTrecuseră deja doi ani de zile de când se aflau în spațiu la bordul navei spațiale de cercetare și cei nouă membri ai echipajului (patru bărbați, patru femei și un android clasa M74) erau mulțumiți de munca lor. În fiecare zi aveau parte de o nouă provocare și din cauza aceasta majoritatea timpului erau ocupați și chiar nu se puteau plânge de inactivitate. Cu toate acestea începuseră să simtă lipsa activităților relaxante de care se puteau bucura numai pe pământ, cum ar fi o banală plimbare prin parc sau un picnic pe malul mării înainte de apusul soarelui alături de persoana iubită.

Nava lor era destul de mică și fusese concepută astfel încât fiecare loc să fie folosit la maxim. Aveau la dispoziție o sală de forță în care își făceau exercițiile zilnice dar și un spațiu mic pentru relaxare în care obișnuiau să petreacă câteva ore în fiecare zi. Cu toate acestea cei opt oameni începuseră să se plictisească și să perceapă munca lor ca pe o rutină zilnică. Discuțiile în contradictoriu erau la ordinea zilei și ajunseseră să se certe din orice motiv. Căpitanul a realizat destul de repede ce se întâmplă și îngrijorat că la un moment dat totul va degenera în ceva urât s-a hotărât să ia măsuri și să facă ceva pentru a dezamorsa conflictul și de a reduce oamenii la normal.

Coechipierii săi aveau nevoie de ceva inedit care să îi ajute să se relaxeze și în același timp să le țină mintea ocupată și simțurile în alertă. Prima idee care i-a venit în minte a fost realitatea virtuală. Avea nevoie de un spațiu special și de câteva programe speciale. Deja avea în minte câteva scenarii și i-ar fi plăcut să le poată oferi membrilor echipajului momente de relaxare. Din cauză că nava lor era una din clasa C nu se putea compara cu luxul de care aveau parte membrii echipajelor de pe navele de top, dar avea să rezolve și această problemă. Al nouălea membru al echipajului său era un android de ultimă generație al cărui creier pozitronic avea de gând să îl pună să lucreze la capacitate maximă și să conceapă programele de divertisment pentru holospațiu. Căpitanului îi era dor de clipele frumoase petrecute alături de iubita lui și ar fi făcut orice ca să înlăture bariera care se ridicare între ei de când începuse expediția aceasta care era planificată să dureze cinci ani de zile. Era prea mult și el nu avea de gând să aștepte atâta timp pentru a salva relația lor sau să reia totul de la început la sfârșitul misiunii.

picnic la malul marii

Primul program realizat de android a fost creat la cererea expresă a căpitanului. Nu era ceva complex iar acesta a avut nevoie doar de câteva ore pentru a simula plaja, malul mării, soarele arzător și norii, cadrul perfect pentru un picnicul romantic plănuit de comandant, un cadou special la care râvnea de foarte mult timp. Acesta dorea să îi facă o surpriză plăcută prietenei lui așa că atunci când totul a fost pus la punct a luat un cos de picnic pe care reușise cu greu să îl strecoare pe navă printre celelalte bagaje pentru că nu avea voie cu obiecte de genul acela la bord. Apoi a profitat de dărnicia replicatorului de hrană al navei care i-a oferit tot ceea ce dorea în schimbul a jumătate din creditele economisite timp de doi ani de zile și a invitat-o pe iubita lui la o plimbare pe malul mării. Cei doi au petrecut clipe frumoase împreună, au vorbit mult, au savurat bunătățile din coș, au ascultat muzica valurilor și totul a fost perfect. Cu toate că nu a mai avut mai avut răbdare până la ziua ei de naştere ca să îi facă cadou acest coş de picnic deosebit şi s-a folosit de el pentru a da un plus de farmec întâlnirii lor, nu a regretat decizia luată. Iubita lui a apreciat enorm acest cadou special pentru femei, iar întâlnirea romantică de pe malul mării a avut efectul scontat deoarece zidul de răceală dintre ei a dispărut ca prin farmec și s-au simțit minunat, exact ca la început.

Din ziua aceea androidului i-au fost revocate toate sarcinile pe care le avea în mod normal și a primit altele noi. Tot ceea ce avea de făcut era să creeze programe noi pentru holospațiu, din ce în ce mai complicate și mai apropiate de realitate. Membrii echipajului doreau să facă excursii montane, surfing, să se plimbe cu rolele în parc, să joace fotbal sau pur și simplu să petreacă câteva ore singuri pe malul unui lac cristalin. Imaginația lor era debordantă și oricât de complicat era un scenariu androidul le făcea pe plac și le îndeplinea toate dorințele deși nu înțelegea nevoia oamenilor de a se deconecta de realitate și de a se relaxa în acest mod când aveau altceva mult mai important de făcut: să cucerească spațiul.

cos_picnic_4_persoane_deluxe cos_picnic_4_persoane_oval cos_picnic_4_persoane_family

Facebook Comments

About Mihaela

2 comments

  1. In mare parte acum e bine sa oferi cadouri pentru o ea, o vacanta undeva la soare si apa. Undeva la mare sau la munte, acum si cadourile mici sunt bine venite

  2. Vreau şi eu android ca cel din poveste, aşa îmi rezolv toate problemele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.