Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Noile tabletele Viva Q7 şi Viva Q8 de la Allview

Noile tabletele Viva Q7 şi Viva Q8 de la Allview

VivaÎn data de 22.07.2013 a avut loc la Brașov lansarea a două noi tablete Allview. Este vorba de Viva Q7 şi Viva Q8, primele din gama Viva. Poate vă întrebați de ce Q7 și Q8? Răspunsul este simplu. Prima are un display de 7″ iar a doua de 7,9″. Diferența între mărimea diagonalei ecranului este practic singura deosebire dintre cele două tablete din punct de vedere al specificațiilor tehnice. Ele se remarcă printr-un design super-slim fiind cele mai subțiri tablete Allview. Ambele au display IPS, rulează sistemul de operare Android 4.2.2. Jelly Bean și dispun de procesoare Quad Core.

 Allview Viva Q7 – forme elegante si design atrăgător

q7_img_6

Această tabletă este impresionantă din toate punctele de vedere. Este elegantă și atrăgătoare în același timp deoarece are un display IPS luminos în culori vii și este foarte subțire (7,5 mm). Pe de altă parte caracteristicile tehnice ale acestei tablete sunt impresionante și demne de invidiat:

 • sistem de operare Android 4.2.2. Jelly Bean
 • procesor Quad Core cu frecvența de 1 GHz
 • procesor grafic Power VR SGX544 MP2 cu 8 nuclee
 • memoria RAM de 1GB
 • memoria flash de 8GB – extensibilă pana la 32GB prin microSD card
 • ecran IPS LCD cu diagonala de 7″ și rezoluția de 1024 x 600
 • greutate de  282 de grame
 • conexiune wireless

Funcții și aplicații: 

Cu ajutorul aplicației Edjing se pot mixa melodii adăugând beat-uri direct de pe tabletă, iar prin intermediul aplicaților social media, chat-ul și apelurile video devin experiențe mult mai plăcute și mai interesante. Lumina de fundal se reglează automat cu ajutorul aplicației Intelligent Backlight, iar filmele și fotografiile au o calitate a imaginii deosebită datorită funcției Smart Color. Cu ajutorul funcției Fast Boot tableta pornește în 5 secunde, iar cu funcția Quick Menu se poate accesa rapid meniul de setări. Protecția este asigurată de către antivirusul Bitdefender și cu ajutorul aplicației Office Viewer se pot deschide documente tip Excel și Powerpoint.

 Allview Viva Q8 – te cucerește încă de la început

q8_img_5

Cu nimic mai prejos în comparație cu sora sa mai mică, aceasta îmbină toate funcțiile importante care sunt căutate la o tabletă: viteza mare de procesare, calitatea excepțională a imaginilor datorită culorilor vii și un  design atractiv. Caracteristicile tehnice sunt asemănătoare cu cele ale tabletei Viva Q7:

 • sistem de operare Android 4.2.2. Jelly Bean
 • procesor Quad Core cu frecvența de 1 GHz
 • procesor grafic PowerVR SGX 544 MP2 cu 8 nuclee
 • memoria RAM de 1GB
 • memoria flash de 8GB – extensibilă pana la 32GB prin microSD card
 • ecran IPS LCD cu diagonala de 7,9″ și rezoluția de 1024 x 768
 • camera foto OV5647 de 5 megapixeli
 • conexiune wireless

Funcții și aplicații:

Cu ajutorul funcției de focalizare automată camera foto camera foto performantă face capturi reușite iar datorită funcției de detectare facială nici un zâmbet nu va trece neobservat. Funcția Fast Snap oferă posibilitatea de a captura 10 fotografii pe secunda și Time Lapse poate fi folosită pentru a construi o poveste din cadre preluate pe o durata mai lungă de timp. Această tabletă pune la dispoziția utilizatorilor aplicații preinstalate foarte utile cum ar fi: Player-ul 4K, Antivirusul Bitdefender și Office Viewer.

Allview este o companie românească înfiinţată în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producţia şi distribuţia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri şi diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România, datorită serviciilor şi facilităţilor ataşate produselor. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi site-ul companiei la adresa www.allview.ro.

Facebook Comments

About Mihaela

3 comments

 1. Arată foarte bine şi sunt foarte dotate dpdv al specificaţiilot tehnice.

 2. Mi-ar placea sa am si eu una..Preturile sunt destul de bune..

 3. Imi plac produsele lansate de Allview doar ca se inspira intr-un mod nu tocmai frumos de la multe produse de top. Imi place Viva Q7, un produs la un pret foarte mic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.