Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Oamenii nu mai știu de glumă?

Oamenii nu mai știu de glumă?

smileMi se întâmplă de multe ori să rămân în pană de inspirație și să nu am nici o idee despre ce aș mai putea scrie pe blog. Azi dimineață mă gândeam că nu ar fi rău să postez niște glume ca să mai descrețesc puțin frunțile cititorilor mei și cum nu am mai făcut de foarte mult timp asta am ajuns la concluzia că ar fi o idee bună. Am căutat pe internet și am găsit o glumă care mi-a plăcut și am pregătit textul pentru publicare. Mai aveam nevoie doar de o poză sugestivă pe care să o plasez în partea stângă a articolului și am început să caut pe internet, lăsând articolul în așteptare.

Cum nimic nu îmi plăcea am renunțat la căutări și m-am apucat să citesc ce au mai scris alții. Din blog în blog am ajuns și la Groparu. Îmi place la nebunie cum scrie și orice articol de al său îl citesc pe nerăsuflate, așa că am poposit mai mult timp pe blogul lui. După ce am citit mai multe articole până am ajuns la acesta care conținea doar un banc mai vechi cu și despre evrei, dar care m-a făcut să zâmbesc. Imediat am vrut să revin la postarea mea și să termin articolul început mai devreme, dar ceva mi-a atras atenția în ultimul moment și de curiozitate am început să citesc și comentariile scrise de cititorii lui. Îmi pare rău că spun asta, dar majoritatea m-au dezamăgit pentru că pur și simplu îl acuzau pe Gropar că ar fi antisemit iar alții îl amenințau că îl reclamă la nu știu ce for superior care luptă împotriva discriminării. La un moment dat cineva a pomenit de Holocaust și discuția a luat o întorsătură urâtă.

Acum să fim serioși. Nimeni până acum nu a mai spus sau nu a citit vreun banc despre evrei? Sau despre blonde și homosexuali? Sau despre ardeleni, moldoveni și olteni? E plin internetul de asemenea glume și nimeni nu a murit din asta. În fine.. Să revin la articolul meu lăsat în așteptare. Tot ceea ce am citit pe blogul Groparului mi-a lăsat un gust amar și am ajuns la concluzia că unii nu mai știu de glumă și că nu mai are rost să public articolul meu care conținea un singur banc și acela având ca personaj principal pe Dumnezeu, știți voi, nenea acela care cică a contribuit la facerea lumii. Gluma e glumă, dar dacă stârneam reacții adverse și mă trezeam cu cine știe ce acuze aruncate aiurea la comentarii? Și cum nu aveam chef să am parte de așa ceva am lăsat baltă articolul și am ajuns la concluzia că pe blog chiar nu are rost să postez bancuri și glume, nici măcar din acelea, aparent inofensive.

Totuși am o curiozitate. Care este forul superior care se ocupă cu reclamațiile împotriva celor care își permit să glumească pe seama celui mare? Întreb și eu..:))

Facebook Comments

About Mihaela

13 comments

 1. E, cum se poate să spui bancuri cu jidani?! Un bun prieten de-al meu e pe jumătate evreu.
  Sper să citească şi acest comentariu. Mi-am permis să am altă părere faţă de înfierea copiilor de către homosexuali, spunând că aceştia vor fi ostracizaţi de ceilalţi, şi am fost acuzat că sunt fascist! Culmea, m-a acuzat un individ care se dă drept heterosexual, dar cu vederi largi, europene.

 2. Cred că scrie ceva de acest for superior prin cartea lui Dan Brown! 🙂

 3. Păi cred că lumea s-a cam tâmpit. A dat în extrema cealaltă. E foarte atentă, forte grijulie, dar numai cand vrea ea. Că dă bine să avem păreri despre orice, nu? Dar asta se întâmplă când tot semidoctul care nu pricepe nici macar o gluma, are acces la forme de exprimare. Apropo, semidoct nu e de bine. Cât despre forul „mai superior”…

 4. A, ii ceva institutie de stat cu nume sforaitor, pe care de abia ii astept in vizita.
  Mersi de cuvintele frumoase!
  PS: nu era banc, era chiar o intamplare adevarata;))

 5. Am citit si eu bancul, au deviat rau de la subiect.

 6. Pai Mihaela, tu vrei sa te iei de un personaj fictiv, tocmai in tara care crede in orice, doar in ce exista nu ?! Ce naiba, te crezi in Germania ?! :)) Nu, fata, noi suntem salbatici, nu suntem civilizati ! Nu stiai ?!

 7. CNCD (Consiliul Național pentru Combaterea Disctriminării) se numește.

  Oricum nu va fi luat în seamă de nimeni acel post (banc) pe care la scris Groparu. Din păcate sunt mulți care sunt duși cu pluta și numai vor să vină înapoi. Îl locul lui Groparu le filtram comentariile de numa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.