Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Este greu, dar nu imposibil!

Este greu, dar nu imposibil!

premiumDe câțiva ani aud aproape zilnic vorbindu-se despre criză și de efectele devastatoare ale acesteia și adevărul este că m-am cam săturat ca aceasta să fie folosită drept scuză pentru orice nu merge bine. Sunt conștientă că ne aflăm în plină criză economică și câteodată am impresia că aceasta nu se va sfârși niciodată. Poate că nu am dreptate și ceea ce gândesc eu despre acest subiect delicat nu reflectă realitatea, dar în definitiv sunt doar un simplu om afectat puternic de criză care încearcă tot posibilul să rămână pe linia de plutire. Dar nu este ușor pentru că nu știu cât mai va dura nebunia.

Multe domenii de activitate din țara noastră au fost afectate de acest flagel, acest fapt având repercusiuni grave asupra oamenilor obișnuiți. Piața imobiliară a avut cel mai mult de suferit pentru că în ultimii ani numărul tranzacțiilor a scăzut foarte mult comparativ cu cel din perioada bum-ului imobiliar. Cu toate acestea în ultima perioadă numărul operațiunile specifice acestui gen de activitate a început ușor să crească, ceea ce înseamnă că ne aflăm pe drumul cel bun și că la capătul tunelului se întrevede o rază de speranță. În definitiv oamenii au nevoie de locuințe, asta în primul rând. Tinerii sunt cei mai afectați de această situație și cu toate că prețul apartamentelor și garsonierelor a scăzut foarte mult, condițiile efectuării unei astfel de tranzacții au devenit mult mai aspre și mai greu de realizat.

apartamente

Sursa foto: premiumimobiliare.ro

Cine vrea cu adevărat chiar gaseste apartamente si garsoniere de vanzare sau de închiriat la prețuri bune. Trebuie doar să se informeze cât mai mult și să caute până găsește ceea ce își dorește cu adevărat. Știu că nu este ușor și pentru mulți tineri visul de a avea o locuință proprie pare de neatins, dar acesta nu trebuie considerat o utopie și tratat ca atare, ci dimpotrivă. Este greu, dar nu imposibil!

Facebook Comments

About Mihaela

6 comments

  1. Speram sa vina si timpuri mai bune, sa se termine odata cu criza asta.

  2. eu personal am inceput sa evaluiez mai atent ofertele. Acum imi permit o rata pt apartament insa nu ma grabesc. Banca ma accepta, stau si eu la panda. Nu mai suntem in vremea cand luam ce pica din traista constructorului.

  3. Toţi ne dorim să fie mai bine. Într-o ţară normală ne e mai bine împreună!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.