Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Între vis și pasiune

Între vis și pasiune

foto1Foarte mulți oameni sunt pasionați de fotografie și înțeleg motivele. Ei se împart în două categorii distincte: amatorii și profesioniștii. Din păcate eu nu fac parte din ultima categorie, deși mi-ar fi plăcut, de ce să nu recunosc. Ocazional fac și eu fotografii, dar asta se întâmplă destul de rar, poate și din cauză că nu am un aparat de fotografiat performant. Bun, deci pot spune că sunt un fotograf amator și nu îmi este rușine să recunosc asta. Dar dacă mâine dimineață când mă trezesc îmi propun să devin fotograf profesionist? Știu că trecerea nu se poate realiza brusc, de la o zi la alta.

Sunt conștientă de faptul că înainte de toate trebuie să muncesc foarte mult pentru a-mi realiza visul. În afară de asta, mai am nevoie de ceva foarte important și indispensabil: o cameră foto profesională, de preferabil de la o firmă consacrată în domeniu. Când am întrebat un cunoscător ce cameră foto mi-ar recomanda, mi-a zis hotărât, fără să stea prea mult pe gânduri: cumpara aparat nikon d800!

 Nikon_d800_body_117

Argumentele aduse de cunoștința mea sunt foarte convingătoare și felul în care mi-a enumerat performanțele acestui gadget, adică cu mult entuziasm și pasiune, m-au impresionat. Modelul acesta este cel mai bun, ținând cont că este dotat cu senzor Full Frame de 36,3 megapixeli, are cea mai mare rezoluție întâlnită până acum la un DSRL și modul de filmare este Full HD oferă flexibilitate maximă pentru a emite fișiere video impresionante. Nikon D800 este un aparat foto dedicat fotografilor de studio, celor de peisaj dar și videografilor. Are Ecran LCD de 3,2 inch, corpul aparatului foto are o greutate de 900 g și dimensiunile sale sunt 146W x 81.5D x 123H. Și în ceea ce privește conectivitatea acesta stă foarte bine deoarece dispune de un port HDMI și unul USB 3.0 care transferă fișiere mari într-un timp foarte mic.

Nikon D800 poate oferi tot ceea ce își dorește un fotograf pasionat care este dispus să facă o investiție serioasă pentru a fi sigur că rezultatele muncii sale vor fi pe măsura așteptărilor.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.