Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Flori de lux

Flori de lux

florarie de luxEra o zi frumoasă și caldă de iulie, dar el nu avea timp să se bucure de vremea frumoasă pentru că avea prea multe de rezolvat și nu avea timp. Din păcate mai erau câteva ore până începea petrecerea de aniversare a zece ani de la căsătoria lui și el nu cumpărase cadou și flori pentru soția lui. Știa prea bine ce se va întâmpla dacă se prezenta cu scuze jalnice în fața soției în loc de cadoul mult așteptat. Cu toate că era foarte obosit și mai degrabă ar fi dormit puțin în loc să piardă câteva ore prin magazine, prefera să aleagă ultima variantă, chiar dacă nu îi făcea cea mai mare plăcere.

Fără tragere de inimă își strânse lucrurile de pe birou și porni grăbit spre parcare, făcând în gând traseul pe care avea să îl parcurgă în drumul lui spre casă. Îl înspăimânta gândul să umble prin magazine ca să cumpere un cadou deosebit pentru soția lui. Nici nu știa ce anume să îi cumpere dar era sigur că va găsi ceva, o bijuterie deosebită sau poate o tabletă. Era nehotărât pentru că nu știa ce își dorea ea și nici nu avusese curajul să o întrebe. În mod sigur va alege ceva din primul magazin în care va intra, dar mai trebuia să cumpere și un buchet mare de flori. Trebuia să fie deosebit și să aibă o semnificație aparte. Chiar nu știa unde va putea găsi așa ceva într-un timp foarte scurt, dar spera să reușească.

Înainte să părăsească biroul aruncă o privire în urmă ca să fie sigur că nu uitase ceva și văzu tableta lui de care nu se despărțea niciodată. Se întoarse și o luă în grabă de pe birou, verifică dacă mai are baterie și un gând îi trecu prin minte. Conectă repede tableta la internet și începu să caute cu înfrigurare un magazin de flori online. Nici nu știa dacă există așa ceva, dar spera să aibă noroc și să comande un buchet frumos de flori pe care să îl plătească cu ajutorul cardului și, mai mult,  acesta să fie livrat direct acasă, în aceeași zi, prin intermediul curierului.

Comenzi de flori

De data aceasta norocul a fost de partea lui și a găsit foarte repede ceea ce căuta. O florărie online, care este disponibilă non-stop pentru livrare flori în București și care asigură transportul comenzilor gratuit. Din lipsă de timp a apăsat repede pe trimite flori, a ales un buchet superb de trandafiri roșii și a bifat și opțiunea unui cadou suplimentar în formă de ursuleț haios de pluș. Nu avea nici o îndoială că jucăria simpatică și buchetul de trandafiri reprezintă cadoul perfect pentru soția lui. A ales opțiunea de plată online și după ce s-a asigurat că a urmat toți pașii și comanda a fost transmisă magazinului online, a închis satisfăcut tableta și a pornit agale spre parcare, fericit că scăpase de stresul cumpărăturilor.

 

Facebook Comments

About Mihaela

6 comments

  1. Florile, of florile. Toate sunt un lux,

  2. După zece ani de căsnicie se comandă flori online. După cinşpe ai vreun sfat? 🙂

  3. Hai ca nu poate fi atat de greu! Al meu sot imi cumpara flori ieftine, trandafiri nu am mai primit del ainceputurile relatiei noastre si nici ca imi pasa de ei. Prefer florile lui de camp, o data pe luna, in ziua de leafa. Dar e drept ca nu avem decat un an impreuna 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.