Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Mouse special pentru iubitorii de automobile

Mouse special pentru iubitorii de automobile

cadouri de topSunteți în căutarea unui cadou special pentru un iubitor de automobile dar care este în același timp un împătimit al computerului? Nimic mai simplu! Cumpărați-i ceea ce îi place și își dorește cel mai mult, adică un automobil! Nu este o glumă, nici pe departe. Știu că nu este ușor să faci un asemenea cadou și nu toată lumea își permite așa ceva. Dar soluția este simplă și la îndemâna oricui, vă rog să mă credeți. Despre ce este vorba? Despre banalul mouse în formă de automobil. Sincer, mie mi-ar plăcea să conduc un Maserati alb sau un Fiat roșu. Sau un Audi. Vouă nu?

Un mouse mașină simpatic, numai bun de oferit sub formă de cadou este și acesta, mouse bmw Z4 Deep Sea Blue. Are tehnologie wireless de 2,4 GHz, receptor nano USB Plug & Play, rezoluție optică înaltă (ajustabilă pentru 800 dpi sau 1600 dpi pentru scanare), faruri LED și lumini în spate, comutator ON/OFF pentru farurile LED și luminile din spate, dar și baterii reîncărcabile. Mai mult, acest mouse are licență oficială de la producătorul auto. Mie îmi place foarte mult pentru că este simpatic care are cel puțin două roluri. Pe de o parte BMW Z4 Deep Sea Blue are un rol de utilitate evidentă el fiind un mouse mașina perfect funcțional, iar pe de altă parte poate să aibă și un rol decorativ pentru cei care iubesc mașinile.

Aceste mouse-uri cu forme de mașini au un succes deosebit în toate țările unde ele sunt disponibile. Pe lângă Europa, ele sunt deja prezente în multe tari din America de Sud și Asia. În Europa sunt prezente în toate țările din Europa de Vest, iar mai nou sunt prezente și în țările din Europa Centrala și de Est. Brandul Click Car Products este un brand european puternic care provine din Germania. Toate mouse-urile cu forme de mașini sunt realizate doar după ce sunt aprobate și licențiate de producătorii de automobile. Sursa – cadouridetop.ro

Ar mai fi multe idei de cadouri asemănătoare, utile, interesante dar și amuzante și la prețuri accesibile. Poate vă întrebați de ce mouse mașină? În definitiv de ce nu? Este cadoul perfect pentru cei care iubesc automobilele și care s-au plictisit de clasicul mouse negru. Este util și în același timp frumos și interesant, plăcut atingerii și privirii. Nu există numai un singur model de acest gen. Ce părere aveți de Mouse Range Rover Evoque Black – Wireless Nano sau Mouse Aston Martin DBS Magnum Red – USB? Simpatice, nu?

Facebook Comments

About Mihaela

2 comments

  1. Foarte tare mouse=ul asta. nu m-as fi gandit ca exista asa ceva. Multumesc de sugestie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.