Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Curățenia la domiciliul clientului

Curățenia la domiciliul clientului

 photo curateniedomiciliu_zps1b18c1a8.jpgFirmele specializate în curațenia la domiciliu pun la dispoziția clienților o serie întreagă de oferte și servicii. Pe langă curațarea și dezinfectarea temeinică a pardoselilor și covoroaleor, firmele de curațenie la domiciliu asigură curațenia temeinică în toate camerele. Datorită aparatelor profesioniste pe care le au, covoarele vor fi spalate și uscate în numai câteva ore, iar acestea vor fi mai curate decât dacă dumneavoastra le-ați fi aspirat sau le-ati fi dus la o spălatorie auto pentru a le spală. Secretul constă în faptul că aceste firme folosesc produse special concepute pentru curatat covoare,

Acestea  nu atacă culorile și nu lasă în urmă reziduuri nocive pentru organism, dar nici un miros neplacut sau covorul îmbacsit cu resturi de detergenți. În același timp, prețurile pretinse pentru un metru pătrat de covor sunt mai mult decât acceptabile, astfel încat veți prefera sa îi chemați la domiciliu pe cei din echipa de curațenie, decât să fie nevoie sa vă deplasați dumneavoastră pentru a lăsa la un centru specializat covorul pentru a fi spălat și apoi să trebuiască să îl recuperați și să îl puneti singuri la loc.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.