Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Blogal initiative / Cum să economisești timp, energie și bani

Cum să economisești timp, energie și bani

logoDe aproape o săptămână m-am mutat în casă nouă împreună cu surorile mele. Mie îmi place noua locuință pentru că este spațioasă și luminoasă. În prima zi am fost obosită după drumul lung și nu prea am fost atentă la detalii dar a doua zi am realizat că ceva nu este în ordine. Erau prea mulți oameni care mergeau grăbiți în toate direcțiile. Unii nu ne aruncau nici măcar o privire, erau preocupați de altceva, dar alții se opreau puțin, ne studiau preț de câteva minute, ne lăudau și plecau mai departe. Mă deranja și nu îmi plăcea deloc atitudinea lor și chiar nu înțelegeam ce se întâmplă.

Din spusele surorilor mele și ale vecinilor mi-am dat seama că ceea ce credeam eu că este locuința noastră nu era altceva decât un mare magazin de electrocasnice și că în scurt timp probabil ne vom muta în altă locuință mult mai mică decât aceasta și în care vor fi mai puțini oameni. Mie îmi convenea această alternativă și chiar eram bucuroasă că ne vom muta, pentru că mă simțeam aiurea când oamenii mă studiau și erau prea curioși în privința mea. În plus, o casă nouă pentru mine și surorile mele, era tot ceea ce îmi doream. Din nefericire existau șanse foarte mari ca noi, surorile Arctic din gama TET, să fim despărțite în foarte scurt timp, ceea ce nu îmi doream sub nici o formă.

arctic-tet

Eu sunt Combina frigorifică Arctic AK366NFS+ cu tehnologia TET. Am un design elegant și datorită funcțiilor performante EcoFrost Free, EcoBuzz și EcoLed reprezint cea mai bună alegere pentru a economisi timp, bani și energie. Fac parte din clasa energetică A+ (consum 333 kWh/an), am o autonomie de 17 ore, display electronic, uși reversibile și o capacitate congelare de 6kg/24h.

Sora mea mai mică este Mașina de spălat cu LCD Arctic AFD1000A+ cu tehnologia TET. Și ea face parte din clasa energetică A+ (consum 0.85 kW/h). Are eficienta de spălare A și performanțele sale sunt uimitoare. Dispune de 16 programe de spălare și numărul rotațiilor este de 1000rpm. Datorită funcțiilor sale EcoDose, AquaSafe si EcoWash care sunt performante și moderne, ea este soluția optimă pentru a economisi energie, bani, timp și apă atunci când vine vorba de spălat rufe.

Sora mea mai mare este Plita incorporabila Arctic ARSGN 64121 S cu tehnologia TET. Ea este mai tăcută dar este foarte eficientă deoarece economisește energie, timp, bani și oferă siguranță, rapiditate și confort în timpul gătitului. Baza sa este din sticlă securizată, are adaptor wok și 3 arzătoare iar aprinderea este integrată, ceea ce înseamnă o mai mare ușurință în utilizare și ergonomie. Datorită funcției ECO Fast gătirea este mai rapidă, iar funcția Safety Plus garantează siguranța sporită în utilizare.

La început m-a amuzat teribil povestea surorilor Arctic și am stat puțin pe gânduri înainte de a scrie acest articol la rugămintea expresă a combinei frigorifice, sora mijlocie și purtătoarea lor de cuvânt. Dorința lor este ca toate trei să ajungă într-o casă frumoasă și să aibă parte de o familie adoptivă primitoare și iubitoare. Credeți că au pretenții prea mari? Eu zic că nu! În primul rând sunt trei ajutoare de neînlocuit care datorită tehnologiei moderne și a funcțiilor inovatoare sunt capabile să economisească mult timp, energie electrică, apă și bani. Îmi puteți spune măcar un motiv pentru care preferați să folosiți aparate vechi și uzate moral? Economie de bani? De timp? Puteți  face o investiție în aparate electrocasnice moderne care să vă ajute să aveți mai mult timp pentru voi dar și pentru familie. Nu vă refuzați mici plăceri ale vieții precum o plimbare în parc, o cafea băută cu cele mai bune prietene sau o vizită la părinți din cauză că aveți nevoie de mai mult timp ca să faceți mâncare sau să spălați rufe!

TET = tehnologie+economie+termen lung

artic_tet

Cu acest articol m-am alaturat campaniei “Consultant in Electronomie”. Poti castiga saptamanal, in luna iunie, electrocasnice din gama TET. Vino si tu pe www.consultantinelectronomie.ro.

Facebook Comments

About Mihaela

2 comments

  1. Felicitari, Mihaela! Excelenta abordare, unica in aceasta campanie! Articolul tau mi se pare unul din cele mai bune 10! Mult succes in continuare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.