Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Redus la maxim

Redus la maxim

portofel razorOare nu ați avut niciodată impresia că portofelul pe care îl folosiți de ceva timp a devenit dintr-o dată incomod sau că nu nu mai aveți loc în el pentru cardurile bancare, permisul de conducere, cărți de vizită, chitanțe, bani, etc? Nu vi s-a întâmplat niciodată ca acesta să alunece din buzunar, să îl udați cu apă, sau pur și simplu să nu găsiți repede ce căutați în el pentru că totul este pus la grămadă, fără nici un fel de logică? Sau nu ați avut niciodată probleme cu furtul de identitate de către persoane răuvoitoare prin scanarea radio-frecvenței de identificare de pe carduri? Atunci sunteți norocoși!

Cu toate acestea, trebuie să vă gândiți că oricând vi se poate întâmpla ceva nedorit din cauză că nu aveți un portofel adecvat necesităților dumneavoastră. Vremea portofelelor clasice din piele a trecut demult, cel puțin eu așa cred. De exemplu eu aș schimba oricând vechiul meu portofel cu unul Oyster de la Tru Virtu Razor, care este din aluminiu, are carcasa solidă datorită combinației de aluminiu și material plastic și în același timp are un design superb. Este deosebit și de aceea îmi place foarte mult.

Este perfect pentru acțiune și aventura, pentru o zi pe plajă, pentru a juca golf, pentru a naviga sau pentru a schia – asigura o protecție fără cusur împotriva nisipului, ploii, zăpezii sau stropilor de apă – ceea ce îl face perfect pentru activitățile în aer liber.

839.1

Doriți să faceți cadouri deosebite persoanelor dragi cu ocazia zilei de nastere, absolvirea studiilor, un job nou, ziua tatalui, ziua șefului, anul nou, dragobete, Sfântul Valentin sau Crăciun? Nimic mai simplu! Optați pentru unul din modelele de portofele Oyster de la Tru Virtu. Simple, elegante, rezistente și în același timp ușoare, reprezintă alegerea cea mai bună în cazul în care trebuie să faceți cadouri pentru bărbați dar și pentru femei. Și nu vă faceți griji în privința culorii deoarece aceste modele se găsesc într-o  gamă largă de culori: roșu, negru, albastru, portocaliu, gri, maro, verde, pe gustul oricui.

Am uitat ceea ce era mai important. Aceste portofele sunt special create pentru a proteja conținutul împotriva scanării radio-frecvenței de identificare, adică detectarea ilegală a datelor și informațiilor personale de pe cardurile de credit, una din cauzele majore ale furtului de identitate și în același timp protejează împotriva demagnetizării cardurilor.

Facebook Comments

About Mihaela

3 comments

  1. Sunt foarte elegante portofelele astea. Mi-ar sta bine cu unul în buzunar.

    • La început am fost sceptică, poate din cauza numelui, portofel pentru carduri, dar după o studiere mai atentă a imaginilor și după ce am citit explicațiile de pe site, mi-am dat seama că mi-am făcut o impresie greșită..

  2. Mi-ar prinde bine, foarte bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.