Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Bloggeri din Deva

Bloggeri din Deva

Bloggeri din DevaDe multe ori mi-am pus întrebarea de ce sunt așa de puțini bloggeri deveni? Sau numărul lor este mult mai mare și nu știu eu? Sunt sigură că așa este și din cauza aceasta aș vrea să aflu adresele blogurilor mai multor oameni care locuiesc în Deva. Eu știu numai 5 bloguri și numărul mi se pare foarte mic comparativ cu cel al bloggerilor din alte orașe ale țării. Știu că Deva este un oraș mic și nu se compară cu altele, dar chiar și așa cred că numărul bloggerilor deveni este mult mai mare.

Da, știu, curiozitatea este mare, dar așa sunt eu. Din această cauză m-am hotărât să scriu acest articol și sper să nu deranjez pe nimeni. Mai am o rugăminte: dacă e;ti blogger din Deva te rog să lăși un comentariu în care să scrii numele și adresa blogului. Mă interesează mai mult blogurile personale dar și cele care sunt orientate pe o anumită nișă. Tot din acest motiv am creat și un grup pe Facebook, Bloggeri din Deva, la care vă invit cu dragă inimă să vă alăturați.

Mi-ar plăcea ca după o perioadă de timp să pot spune că fac parte dintr-o comunitate de bloggeri talentați care sunt concitadini cu mine și poate că voi avea ocazia să îi cunosc și în realitate. Eu am făcut o listă cu bloggerii care știu sigur că sunt din Deva, dar aș vrea ca în urma comentariilor voastre și a aderării la grupul de pe Facebook lista să devină mult mai mare.

Ema Cornoiu – Ema Miotz

Alin Benea – Cioara vopsita

Dan Terteci – A mai trecut o zi

Mihai Oprean – Mitza003.com

Daniel Iancu – Daniel I. Iancu’s Blog

Later edit:

Sonia – Blog de iarnă (și nu numai)

Roxana – Fata naiva

 

 

 

Facebook Comments

About Mihaela

10 comments

  1. Poate asa mi se va vedea comentariul. Sunt deveanca get beget, dar iubesc mai mult bucurestiul si ma voi remuta in el, sunt o tradatoare?

  2. Locuiesc în Hunedoara, dar muncesc în Deva. Mă încadrez? 🙂
    Altfel, mulțumesc pentru încă 3 linkuri de pus în reader. Două deja le aveam. 🙂

  3. Mulțumesc! Mă bucur că te-am găsit. 🙂

  4. O deveanca get beget care iubeste cel mai tare Bucurestiul si se va remuta in el, sunt o tradatoare? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.